Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Επεισόδια και μέσα στο γήπεδο με ΠΑΟΚτζήδες να πετούν φωτοβολίδες

 https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/05/oaka-epeisodia-500.jpg
Ένταση μέσα στο γήπεδο του ΟΑΚΑ επικρατεί λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο τελικός για το κύπελο, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να προσπαθούν να σπάσουν τα διαχωριστικά μέσα στο γήπεδο.
Τα επεισόδια μάλιστα άρχισαν από νωρίς μεταξύ οπαδών ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, καθώς ΑΕΚτζήδες εντόπισαν βαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους ξυλοκόπησαν και έκαψαν το ΙΧ, ενώ στη συνέχεια ομάδα 70 ΑΕΚτζήδων έστησε καρτέρι σε ΠΑΟΚτζήδες στην οδό Αγησιλάου με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές, να πέσουν μολότοφ και να επέμβουν τα ΜΑΤ κάνοντας χρήση δακρυγόνων.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Sport Fm 94,6 οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να μπουν εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά τους εμπόδισε η αστυνομία.

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/05/epesiodia-gipedo-telikos-2.jpg Μέσα από το γήπεδο, μάλιστα, οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν φωτοβολίδα ευθείας βολής!
Να σημειωθεί πως υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μέσα στο ΟΑΚΑ, καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις θύρες που βλέπουν προς το σταθμό Ειρήνης, ενώ του ΠΑΟΚ από την πλευρά του ΟΑΚΑ προς την Κηφισιάς. Ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων θα υπάρχουν μεγάλα κενά και αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ ενώ αυστηροί έλεγχοι θα γίνονται και κατά την είσοδο στις θύρες του ΟΑΚΑ.
Ένταση επικρατεί στην περιοχή γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι έκαψαν αυτοκίνητο οπαδών του ΠΑΟΚ που ήταν σταθμευμένο κοντά στο ΟΑΚΑ, στην οδό Νερατζιωτίσσης 70. Οι δράστες, όπως έγινε γνωστό, επιτέθηκαν και με ρόπαλα στους φίλους του ΠΑΟΚ.
ληροφορίες αναφέρουν, ότι την επίθεση στους οπαδούς του «Δικέφαλου του Βορρά» πραγματοποίησαν οπαδοί της ΑΕΚ. Πάντως, στην περιοχή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο επεισοδίων, με την ανησυχία των Αρχών να είναι μεγάλη μετά τα χθεσινά έκτροπα στο κέντρο της Αθήνας.
Ενταση από νωρίς σημειώθηκε, κατά τη μεταφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από την πλατεία Καραϊσκάκη στη ΟΑΚΑ.
Η μεταφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ που είχαν συγκεντρωθεί και… κατασκηνώσει το τελευταίο διήμερο στον σύνδεσμο της οδού Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα.