Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Lunch and lecture - ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ "η λειτουργική μικροθρεπτική διατροφή και οι σχέσεις της στην καλύτερη ποιότητα ζωής και στην αποκατάσταση της υγείας" με έμφαση στην πνευματική και σωματική ευεξία.



Τρίπολη, 12 Απριλίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η ενδοεπιχειρησιακή επικοινωνία, η διαμόρφωση κατάλληλων εργασιακών σχέσεων και η εξειδικευμένη ενημέρωση αποτελούν τα ¨κλειδιά¨ για την καλύτερη οργάνωση της ευαίσθητης δουλειάς μας και τη δημιουργία ενός καλύτερου πνεύματος συνεργασίας, η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ οργάνωσε την Τετάρτη (11/4/18) ειδικά για το προσωπικό του Κέντρου ένα γεύμα που συνδυάστηκε με μια πολλή ενδιαφέρουσα ομιλία ( lunch and lecture ). Θέμα της ομιλίας ήταν: "η λειτουργική μικροθρεπτική διατροφή και οι σχέσεις της στην καλύτερη ποιότητα ζωής και στην αποκατάσταση της υγείας" με έμφαση στην πνευματική και σωματική ευεξία.
Την ομιλία επιμελήθηκε και παρουσίασε στους εργαζομένους του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ο ειδικός επιστήμονας της μικροθρεπτικής και φυτοχημικής επιστήμης υγείας ( καρκινικής βιολογίας )  και συνεργάτης του Κέντρου κ. Νάκος Κότσιανης.
Στην ομιλία του προς τους εργαζομένους ο κ. Νάκος Κότσιανης επισήμανε τη σπουδαιότητα της βιοεκπαίδευσης ως θεραπευτικό εργαλείο για την αποκατάσταση της υγείας μας. Συγκεκριμένα μιλώντας για τη μικροθρεπτική διατροφή μεταξύ άλλων τόνισε ότι: " υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον για το ρόλο των μικροθρεπτικών συστατικών στη βελτιστοποίηση της υγείας και στην πρόληψη ή θεραπεία ασθενειών.
Αυτό οφείλεται εν μέρει στην αύξηση της γνώσης και της κατανόησης των βιοχημικών λειτουργιών αυτών των θρεπτικών συστατικών, αλλά και στις εκτεταμένες αλλά λιγότερο θεμελιωμένες εμπορικές απαιτήσεις για τέτοιες ουσίες. Είναι σημαντικό οι γιατροί και οι άλλοι επαγγελματίες υγείας να γνωρίζουν τα στοιχεία για τη θρεπτική ουσία αυτών των ουσιών και για τις περιπτώσεις όπου μια αυξημένη πρόσληψη μπορεί να οδηγήσει σε κλινικό όφελος".
Αναφερόμενος στη βιοεκπαίδευση και στη σχέση που έχει με την αποκατάσταση της υγείας ο κ. Νάκος Κότσιανης δήλωσε: " τα συμπτώματα του ασθενούς θεωρούνται πάντοτε ως η εξωτερική έκφραση μιας υποκείμενης δυσλειτουργίας που μπορεί να αντιμετωπιστεί με την τόνωση των ρυθμιστικών δυνάμεων του σώματος. Αναζητούμε τις βαθύτερες αιτίες της νόσου του ασθενούς για να δώσουμε στο σώμα την ευκαιρία να θεραπευτεί. Αυτός είναι ο λόγος που δίνουμε την ύψιστη προτεραιότητα στη βελτίωση του γενικού μεταβολισμού του ασθενούς, μαζί με την αποτοξίνωση, τον καθαρισμό και τις τελευταίες μεθόδους της ανοσο - διέγερσης που συνδυαστικά με τις ιατρικές θεραπείες που αντικατοπρίζουν τη βιοχημική προσωπικότητα του ασθενούς" Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. Νάκος Κότσιανης υπογράμμισε ότι οι σχέσεις ιατρών με τους ασθενείς τους θα πρέπει να "φιλικές" σε όλα τα επίπεδα της συνεργασίας τους και ότι θα πρέπει να συζητάνε τα πάντα. Μόνο έτσι θα έχουμε τις σωστές θεραπευτικές κατευθύνσεις που θα μας οδηγήσουν στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.    











MARKETING ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ