Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

Βρέθηκε ο 10χρονος στα Καλάβρυτα!

Βρέθηκε ο 10χρονος στα Καλάβρυτα! | Newsit.gr

Τέλος καλό, όλα καλά για την περιπέτεια του 10χρονου αγοριού που εξαφανίστηκε το μεσημέρι, στα ορεινά των Καλαβρύτων και σήμανε συναγερμό στις αρχές. 
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο μικρός βρέθηκε μετά τις έρευνες και είναι καλά στην υγεία του. Απλώς, είναι λίγο ταλαιπωρημένος και τρομαγμένος… 

 Το θρίλερ με το μικρό αγόρι ξεκίνησε με την εξαφάνισή του, στην περιοχή Σούβαρο. 
Σύμφωνα πληροφορίες του newsIT.gr το παιδί είχε πάει στην περιοχή μαζί με την μητέρα του και την αδερφή του για να μαζέψουν μανιτάρια, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι. 
Μία ώρα μετά, η μητέρα και η αδερφή του διαπίστωσαν ότι δεν είναι πουθενά το μικρό αγόρι. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική και ξεκίνησαν οι έρευνες στο πυκνό ελατοδάσος, στο οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι περιορισμένη η ορατότητα. 
 Στο σημείο πήγαν 15 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Στις έρευνες συμμετείχε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ανθρώπων, μονάδες της Αστυνομίας και εθελοντές ορειβατικών συλλόγων με εκπαιδευμένους σκύλους. 
Στην αναζήτηση του παιδιού, συμμετείχαν και κάτοικοι του χωριού. Οι έρευνες έγιναν σε μια μεγάλη «ακτίνα», από το χωριό, μέχρι το χιονοδρομικό… 
Νωρίς το απόγευμα, έγινε γνωστό ότι οι αναζητήσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία καθώς ο μικρός εντοπίστηκε στην περιοχή Καταφύγιο του Χελμού. 

 tempo24,patrastimes