Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό λόγω Βέμερ!

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/03/vemer-500.jpg
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε στον Παναθηναϊκό ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλόμενα προς τον Γενς Βέμερ.
Οι πράσινοι έχουν περιθώριο τριών ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης προκειμένου να πληρώσει το ποσό καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα του αφαιρούνται τρεις βαθμοί ως την πλήρη εξόφληση.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».