Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΈΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ

Ένας Έλληνας Αξιωματικός δεν έχει ποτέ το κεφάλι σκυμμένο, δεν είναι ποτέ κουκουλοφόρος και δεν φοράει ποτέ χειροπέδες. Η κακομεταχείριση του αιχμάλωτου Έλληνα Αξιωματικού και Υπξιωματικού αποτελεί μία αποτρόπαια πράξη των τουρκικών αρχών και αποδεικνύει την παντελή έλλειψη στοιχειώδους αξιοπρέπειας του λαού τους.

Στον Έλληνα Αξιωματικό και Έλληνα Υπαξιωματικό, που ακολούθησε τον ηγέτη του ως όφειλε, αξίζουν μόνο τιμές. Αυτοί που φρόντισαν με τις εσκεμμένες παραλείψεις και τις λανθασμένες πολιτικές τους πράξεις διαχρονικά για τον εθνικό "ευνουχισμό" μας, και τώρα σιωπούν δειλά, είναι αυτοί που δεν αξίζουν τιμές.

Η Τουρκία όσο συνεχίζει αυτή τη διεθνή τρομοκρατία διολισθαίνει στην άβυσσό της. Σφυρηλατεί όμως τους αυριανούς ηγέτες της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας μας, ώστε να σταματήσουν να συνεργάζονται με τον εχθρό, να χαριεντίζονται σε δεξιώσεις, σε στρατόπεδα με βασανιστές της ΕΣΑ και να αναλώνονται σε επικοινωνίες με τη διεθνή μαφία ελληνικής καταγωγής εις βάρος της πατρίδας. Να σταματήσουν να υποκύπτουν στις αδηφάγες ορέξεις τους για εξουσία και ηδονή και να παραμένουν βουβοί σε αυτούς που τους λένε να δείξουν ανυπακοή στο Σύνταγμα, στους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους.

Ο Έλληνας Αξιωματικός οφείλει να φοράει τη στολή του και να είναι υπερήφανος ακόμα και αιχμάλωτος. Νέες γενιές μαθαίνουν μέσα από αυτόν και το παράδειγμα αφοσίωσής του στην πατρίδα του, που τον έφερε στον παγωμένο Έβρο να φυλάει Θερμοπύλες, προδομένος από Εφιάλτες που έχουν το θράσος από τα σαλόνια να "τουιτάρουν" τώρα τη συμπαράστασή τους. 

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ δεν είναι φυγάς που πρόδωσε την πατρίδα του και κίνησε να δολοφονήσει τον Πρωθυπουργό του για να φοράει κοστούμια. Οι Τούρκοι Αξιωματικοί οφείλουν να καταλάβουν το λάθος τους στην παραβίαση του διεθνούς δικαίου και να παρέμβουν πριν να είναι αργά.

ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, θα σε καμαρώνουμε όπου και να είσαι, όπως και να είσαι...


Αλίμονο σ'αυτούς που στη ζωή τους όρισαν να φυλάττουν Θερμοπύλες και πούλησαν την πατρίδα τους για μία χούφτα αργύρια.

Thedayaftergr