Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ



Η τραγική έμπνευση, εκτέλεση και εμμονή του επίσημου Τουρκικού Κράτους στο σχέδιο αιχμαλώτισης και ανάκρισης του Έλληνα Αξιωματικού και Έλληνα Υπαξιωματικού, αποδεικνύει τη μοιραία διολίσθηση προς τη διάλυσή της. Ο κ.Ερντογάν, ηθικός αυτουργός πλέον αυτής της αποτρόπαιης πράξης από τη στιγμή που την αποδέχεται επίσημα, απομονώνει περαιτέρω τη χώρα του από τη Δύση και την οδηγεί στο δρόμο χωρίς επιστροφή.
Με εκατομμύρια Κούρδους στο εσωτερικό του, στη γεωγραφική φυσικά περιοχή των 25 εκατομμυρίων Κούρδων, τη Συρία, την Αρμενία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο αντίθετες στην πολιτική του και το Στρατό του ηττημένο τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, επέλεξε μία απέλπιδα κίνηση υλοποίησης ενός σατανικού σχεδίου διάρρηξης των σχέσεων του και με την Ελλάδα και κατ'επέκταση την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η υλοποίηση της άσκησης χερσαίας έρευνας και διάσωσης στα καλά φυλασσόμενα ελπίζουμε ελληνικά εδάφη του Καστελλόριζου, Ρω και Στρογγύλης από σήμερα το βράδυ, αποτελεί το απονενοημένο του διάβημα.
Η υιοθέτηση από μία χώρα του ΝΑΤΟ αγαστών σχέσεων με τη Ρωσία και το Ιράν δεν θα μπορούσε να έχει άλλη κατάληξη. Η Τουρκία απομονώθηκε σταδιακά με την εμμονή της αποστασιοποίησης από τη σύγχρονη ελεύθερη δημοκρατία που εξάλλου ποτέ δεν πίστεψε. Η καταφυγή του κ.Ερντογάν στην πολιτική συνύπαρξη με ένα εθνικιστικό κόμμα, σ’ένα πολιτικό έκτρωμα ισλαμισμού και εθνικισμού δείχνει και τη δεινή πολιτική του θέση μετά από δεκαετίες πολιτικής διαιώνισης. Μία οδυνηρή και αυταρχική κατάληξη η οποία αντιπροσωπεύεται και από τις εσωτερικές του αποσχιστικές τάσεις που τον έφεραν σε σημείο να βομβαρδίζει τα ίδια τα εδάφη της επικρατείας του.
Επιστρέφοντας στα του "οίκου μας" το διεθνές παρακρατικό υβριδικό χτύπημα της Τουρκίας του κ.Ερντογάν και των διεθνών υποστηρικτών του σε Ανατολή και Δύση, έχει δύο αποκλειστικούς στόχους. Ο πρώτος είναι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Πάνος Καμμένος, ο οποίος επέδειξε πρωτοφανές έστω και ρητορικό σθένος απέναντι στις διαχρονικές κατευναστικές και παθητικές στάσεις των Ελλήνων πολιτικών, τόσο στα θέματα Άμυνας όσο και αυτά της Εξωτερικής πολιτικής με αποκορύφωμα την υπόθεση της fake Μακεδονίας. Εμπόδιο στην ενδοτική πολιτική και τη γελοιοποίησή μας με τα "καθρεφτάκια" τύπου της αλλαγής ονομασίας σε αυτοκινητόδρομους, εδώ και καιρό δέχεται καθημερινά πυρά με σκοπό την αποπομπή του, την πολιτική αναταραχή και τη διολίσθηση από τη δημοκρατία σε λύσεις τύπου Κυβέρνησης "Εθνικής Ενότητας" και άλλα τέτοια παραμύθια παραεξουσίας. Τελευταίο επεισόδιο παράλληλα με την αιχμαλώτιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών η συμπτωματική προφανώς πολιτική αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καιη εγκατάσταση του κ. Κουβέλη. Ενδεχομένως για αποφυγή πολιτικής ενοχής απέναντι στην αψυχολόγητη εξωτερική πολιτική της Τουρκίας και τα επερχόμενα χτυπήματα.
Ο δεύτερος στόχος του υβριδικού χτυπήματος, που επίμονα δυστυχώς διαρρέεται και υποστηρίζεται και από Έλληνες είναι η επιτυχία της τουρκικής απόπειρας, με την αλλαγή του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Αλκιβιάδη Στεφανή. Φυσικά κάθε υβριδικό χτύπημα επιδιώκει την εμπλοκή και καταστροφή του μηχανισμού πολιτικής και στρατιωτικής λήψης αποφάσεων σε συνδυασμό με επακόλουθη αναταραχή για να δράξει οφέλη. Το ελληνικό και διεθνές παρακράτος έτσι κάνει μία ξεκούρδιστη υπερπροσπάθεια παραπληροφόρησης και πρόκλησης οργής ώστε να παρθούν λανθασμένες πολιτικές αποφάσεις εν θερμώ και να εκμεταλλευτούν άμεσα. Σωρεία fake news και σήμερα στη δημοσιότητα. Ο κ.Στεφανής είναι γνωστός για τη στρατηγική του σκέψη, την έμφαση στην αξιοκρατία και επιπλέον στις διεθνείς του σχέσεις με τη μόνη υπερδύναμη, τις ΗΠΑ. Όλα μισητά για κάθε εχθρό με το τελευταίο προφανώς να αποτελεί και το «κόκκινο πανί» για τη γείτονα Τουρκία, τους μηχανισμούς της εντός Ελλάδας και πάνω από όλα τη Ρωσία που επιζητεί και τυπικά τη συγκυριαρχία στην Ελλάδα εδώ και καιρό. 
Ένα συνεργαζόμενο δίκτυο που έστησε αυτή την εύκολη παγίδα στον Έβρο, αν είναι και έτσι όπως μας μεταφέρουν οι Έλληνες αιχμάλωτοι στις καταθέσεις υπό την προφανή πίεση του φυλακισμένου,  για να επιφέρει στρατηγικά πλήγματα στην πολιτική και στρατιωτική μας ηγεσία. Εξάλλου είναι γνωστή η εμμονή και το πάθος υποστήριξης του ελληνικού και διεθνούς παρακράτους στην υποστήριξη αξιωματικών με εξειδίκευση στις προμήθειες και ουδέποτε ελεγχθέντες για το πόθεν έσχες τους. Μαριονέτες όπως τόσες άλλες πολιτικές στο παρελθόν που θα λάτρευαν να δούνε στην ηγεσία του Στρατεύματος μας να προασπίζονται τις ιδανικές εθνικές μας αξίες της μίζας και της ένστολης «πορνείας».
Αυτά προς το παρόν και ας ευχηθούμε δύναμη, στα δύο παλληκάρια μας που βασανίζονται χωρίς οι τουρκικές αρχές να δείχνουν τα πρόσωπα τους σκόπιμα καθώς και ενότητα στο λαό μας και τους ηγέτες του. Ο Πρωθυπουργός, κ.Τσίπρας, ως ο δημοκρατικός ηγέτης της Ελλάδας και βιρτουόζος της διεθνούς ευρωπαϊκής σκηνής ελπίζουμε να δώσει την κατάλληλη απάντηση στον κ.Ερντογάν και το άθλιο σχέδιο του. Έναν διπρόσωπο πολιτικό ηγέτη τον οποίο υποδεχόταν μετά «βαΐων και κλάδων» στο παρελθόν αυτοϊκανοποιούμενος πολιτικά και εθνικά.
Για τις αστείες έννοιες της Ευρωπαϊκής Άμυνας και των ανύπαρκτων ευρωπαϊκών συνόρων ας ελπίσουμε ο Αρχηγός των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων Έλληνας προβεβλημένος Στρατηγός Κωσταράκος να μας πει πώς θα αντιμετωπίσει αυτή την εξωτερική απειλή, που κατά μία περίεργη σύμπτωση συνέβη στην πατρίδα του… 
 
 

Thedayaftergr