Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Σοκ στην Ιταλία: Πέθανε ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/03/Astori-devid-pethane-500.jpg 
Θρηνεί το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο Ντάβιντε Αστόρι, αρχηγός της Φιορεντίνα, και διεθνής με την εθνική Ιταλίας απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών.
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρισκόταν με την αποστολή των «βιόλα» στο Ούντινε για τον αγώνα της ομάδας του με την Ουντινέζε αλλά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στο πρωινό στο ξενοδοχείο ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας.
Όταν τον βρήκαν ήταν ήδη αργά αφού ο Αστόρι ήταν νεκρός. Το δυσάρεστο νέο
το ανακοίνωσε η ίδια η Φιορεντίνα και όπως ήταν λογικό ο σημερινός της αγώνας με την Ουντινέζε αναβλήθηκε, ενώ όπως όλα δείχνουν θα αναβληθεί και η υπόλοιπη αγωνιστική.
Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Φιορεντίνα. Μετά την τραγική αυτή είδηση ο σημερινός  αγώνας της Φιορεντίνα με την Ουντινέζε αναβλήθηκε, ενώ αναμένεται να αναβληθούν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.
«Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της. Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ» αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.
Το τραγικό της υπόθεσης; Ο Αστόρι πριν από δύο εβδομάδες είχε γίνει πατέρας ενώ πρόσφατα είχε συμφωνήσει και με την Φιορεντίνα για ανανέωση της συνεργασίας τους. Στο άκουσμα της είδησης για την απώλεια του 31χρονου άσου, η Ένωση των Ιταλών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και σχεδόν όλα τα κλαμπ της Serie A απαίτησαν την αναβολή της αγωνιστικής, πράγμα που, τελικά, έγινε.