Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ο Παναθηναϊκός στο… χείλος του υποβιβασμού!

Είδηση – σοκ για τον Παναθηναϊκό από το έκτακτο Δ.Σ. της Superleague, η οποία τον φέρνει στο… χείλος του υποβιβασμού!

Η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ για μη υποβιβασμό των ομάδων που δεν καταφέρουν να πάρουν αδειοδότηση για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα δεν έγινε δεκτή.
Για να γίνει η συγκεκριμένη αλλαγή, θα έπρεπε η συγκεκριμένη πρόταση να πάρει τουλάχιστον τα 3/4 των ψήφων (τους 12 από τους 16 ψήφους των ομάδων).
Τη συγκεκριμένη αλλαγή όμως ψήφισαν μόνο οι 7 ΠΑΕ (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Λάρισα, Ατρόμητος, Λαμία, Πανιώνιος) κι έτσι δεν… πέρασε.
Κατά της πρότασης ψήφισαν οι ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιάς! Ο Λεβαδειακός απείχε, “παρών” ψήφισε η Ξάνθη και λευκό η Κέρκυρα.
Αυτό σημαίνει πως αρκετές ΠΑΕ έρχονται πλέον αντιμέτωπες με το ενδεχόμενο υποβιβασμού, ανάμεσα τους και ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει τεράστιες οικονομικές δυσκολίες.
Να αναφέρουμε πως η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ εκπνέει στις 31 Μαρτίου, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μη έχει υπογράψει καν τηλεοπτικό συμβόλαιο, που θα μπορούσε να της δώσει μια οικονομική “ένεση”.