Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ διακόπηκε στο 90' - Ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του ΠΑΟΚ - Εισβολή Σαββίδη στο γήπεδο -

Live: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-0, ΔΙΑΚΟΠΗ), «εισβολή» Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο
Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ είναι στον αέρα, μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από σωστή υπόδειξη του Κομίνη για γκολ οφσάιντ στο 90ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε στην εκπνοή (89ο λεπτό) του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ και κεφαλιά του Βαρέλα, αλλά ο Μαουρίτσιο που συμμετέχει στη φάση και επηρεάζει, βρίσκεται σε θέση οφσάιντ και ο βοηθός Κωνσταντίνος Ποντίκης σωστά υποδεικνύει στον Κομίνη την παράβαση και έτσι το γκολ ακυρώνεται!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το απίστευτο ντου του Ιβάν Σαββίδη με το περίστροφο στη ζώνη βγαίνουν από την πλευρά της ΑΕΚ. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που λένε οι άνθρωποι της ΑΕΚ την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατευθυνόμενος προς τον Κομίνη του φώναξε «Είσαι νεκρός»!
Για την περίπτωση απειλών σε αξιωματούχο αγώνα υπάρχει το άρθρο 19 που περιλαμβάνει βαρύτατες ποινές. Ακόμα και υποβιβασμό για υπαιτιότητα ομάδας. Βέβαια για να ληφθεί υπ' όψιν το σχετικό άρθρο από τα αρμόδια δικαιοδοτικά Όργανα θα πρέπει να υπάρχει καταγραφή στο Φ.Α. από τον διαιτητή ή οποιαδήποτε άλλη αναφορά τις εκθέσεις που σχετίζονται με την αναμέτρηση.
Δείτε πιο κάτω το τι επισημαίνει το συγκεκριμένο άρθρο αλλά και το άρθρο 20 περί βίας.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2018-03/arthro20neoneo.jpg



 ίδια ώρα γίνονται τρομακτικές πιέσεις στον Κομίνη να μετρήσει το γκολ στα αποδυτήρια! Γκολ που όπως φάνηκε και απο την τηλεοπτική μετάδοση έχει ακυρώσει.

Ο διαιτητής του ντέρμπι Γιώργος Κομίνης παραμένει με τους βοηθούς του στα αποδυτήρια της Τούμπας και σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι ρεπόρτερ της Nova που βρίσκονται στα αποδυτήρια του γηπέδου, μίλησε με τους αρχηγούς των δύο ομάδων. Ο Κομίνης φέρεται να έχει πει σύμφωνα με το ρεπορτάζ. «Θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και θα σας ενημερώσω για την απόφαση μου»
  
Η Ενωση ενημερώνει ότι δεν πρόκειται να βγει για να συνεχιστεί το ματς κάτω από συνθήκες τρομοκρατίας.
Εχει περάσει περισσότερη από μία ώρα από την ώρα που θα έπρεπε να τελειώσει το ντέρμπι, αλλά δεν έχει τελειώσει, τυπικά, επειδή ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε όσα έκανε, μαζί με τον Λούμπος Μίχελ.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο διαιτητής και οι ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια, με την Ενωση να ενημερώνει ότι δεν πρόκειται να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο «κάτω από συνθήκες τρομοκρατίας», όπως λένε από την ΠΑΕ.
Ο Μηνάς Λυσάνδρου, μάλιστα, είναι στα αποδυτήρια της Τούμπας και μιλάει με τους διαιτητές, ενημερώνοντας τους ότι δεν γίνεται να μπει η ομάδα να παίξει κάτω από αυτές τις συνθήκες.