Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

"Έφυγε" σε ηλικία 55 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης... Καλό σου ταξίδι Νίκο...

Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο έχει προκαλέσει ο ξαφνικός χαμός του Νίκου Γρυλλάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 55 ετών.

Η τραγική είδηση έσκασε σαν βόμβα στα γραφεία της ΕΡΤ. Η Βάλια Πετούρη μίλησε στον «αέρα» της εκπομπής «Επτά» για τον συνάδελφό της, με την φωνή της να σπάει…
Όπως  είπε, ο Νίκος Γρυλλάκης δούλευε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, πήρε τηλέφωνο και ενημέρωσε ότι αισθανόταν μια αδιαθεσία και θα πήγαινε στο νοσοκομείο. Εκεί κατέληξε… 

Τον άχαρο ρόλο να μεταδώσει την είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Γρυλλάκη ανέλαβε το μεσημέρι του Σαββάτου η Αλεξάνδρα Δουβαρά. Η παρουσιάστρια, στην εκπνοή του δελτίου των 12:00 στην ΕΡΤ1, ανέφερε συγκινημένη:
«Σαν να είναι ψέμα κυρίες και κύριοι η είδηση την οποία θα μεταδώσουμε τώρα. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, είμαστε όλοι παγωμένοι εδώ στην ΕΡΤ. Κανείς μας δεν θέλει να το πιστέψει, γιατί κανείς μας δεν είναι έτοιμος για αποχαιρετισμούς. Έφυγε ξαφνικά σήμερα το πρωί από τη ζωή ένας εξαιρετικός συνάδελφος και ένας μοναδικός φίλος, ο Νίκος Γρυλλάκης.
Για περισσότερο από 30 χρόνια υπηρέτησε με πάθος και ζήλο τη δημοσιογραφία, μέσα από τις εφημερίδες και την τηλεόραση. Ο Νίκος ήταν η ψυχή του ρεπορτάζ, αγαπούσε αυτό που έκανε, αφιερώνοντας πολλές ώρες στο ρεπορτάζ, ειδικά στα θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών. Το ήθος του Νίκου ήταν ξεχωριστό, όπως και το φιλότιμο του, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων υπηρέτησε με αφοσίωση την αληθινή δημοσιογραφία. Ξεχωριστή ήταν και η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη και τα Χανιά. Η ΕΡΤ και όλοι οι εργαζόμενοι εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Με μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίνα Κασιμάτη είπε το δικό της “αντίο” στον καλό συνάδελφο Νίκο Γρυλλάκη, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου.

“Κάθε πρωί ,είχες κάτι να μου πείς για να γελάσουμε ! Καθε πρωί ,μου έλεγες για το κοπέλι σου … Αυτό το πρωινό όμως μας γέμισες πίκρα …Καλό ταξίδι γλυκιέ μου Νικο Γρυλλάκη !”.


Basilis Lalos Ένας φίλος έφυγε για μακρινό ταξίδι ο Νίκος Γρυλλακης . Είχα την τύχη στα πρώτα του βήματα σαν δημοσιογράφος νά πάρω πριν αρκετά χρόνια την πρώτη του τηλεφωνική ανταπόκριση , στο φως τών σπορ για την ομάδα της πατρίδας του τον ΑΟ Χανίων.. Νίκο καλό ταξίδι 

Γιάννης Γαλανόπουλος Κρίμα, καλο ταξίδι συνάδελφε Νίκο 

Mairi Hlektra Κριμα..πραγματικα...καλο παραδεισο να εχει 

Οι "ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΊΖΟΝΤΕΣ"  απευθήνουν  θερμά  συλλυπητήρια στην οικογενειά του ... Νίκο Γρυλλάκη καλό σου ταξίδι.