Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Εθνικός – Προοδευτική: Ξύλο στην εξέδρα! Αναίσθητος ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων

Εθνικός – Προοδευτική: Ξύλο στην εξέδρα! Αναίσθητος ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων  [pic, vid] | Newsit.gr


Ο Εθνικός πήρε το ντέρμπι κορυφής στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κόντρα στην Προοδευτική, αλλά η αναμέτρηση “σημαδεύτηκε” από επεισόδια στην εξέδρα. Αναίσθητος και με φορείο αποχώρησε ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων. Λίγο μετά το 1-0 των γηπεδούχων (περίπου στο 72′ του ματς) -και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα- είχαμε συμπλοκές ανάμεσα στους φιλάθλους των δυο ομάδων, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου
λάμψης για να… διαλύσει την ένταση. Περίπου πέντε λεπτά αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι άρχισε και πάλι.
ΠροοδευτικήΣύμφωνα όμως με όσα αναφέρει η ομάδα της Προοδευτικής στον λογαριασμό της στο Facebook, σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα στους φιλάθλους της “Προό” και τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
Όπως αναφέρεται, από τις συμπλοκές τραυματίστηκε ο γενικός αρχηγός των “βυσσινί”, Βαγγέλης Ντάγκας, ο οποίος δέχτηκε χτυπήματα, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. 
=========

Βαθμό στο 89′ “τσίμπησε” η Ερμιονίδα στην έδρα του Ερμή Κιβερίου.
Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα ήταν μέτριο και μετά ανέβηκε ο ρυθμός με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, πέτυχαν το γκολ απειλήσαν για άλλο ένα και με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ερμιονίδα ήταν κυρίαρχος μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον νεοεισελθόντα  Χαρτσιά ενώ είχε και δύο καλές ευκαιρίες με τον Σαλταπίδα στο 68΄και 80 λεπτό. Μεγάλη ευκαιρία και για τον Κουτσοδήμο για τους γηπεδούχους στο 91΄λεπτό.
Μελανό σημείο στον αγώνα πού παρακολούθησαν περίπου 400 θεατές ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Αγγελόπουλου για τους γηπεδούχους.
Στο 3΄λεπτό ο Σταθουλόπουλοε εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή , η μπάλα ‘έφτασε στον Βιρβίλη πού σούταρε έξω από τα δοκάρια του Παλιγγίνη.
Στο 9΄λεπτό αδύναμο σουτ του Μπιτζή μπλόκαρε ο Στεφανίδης.
Στο 28΄λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Moustafaj με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Βεζιρτζόλου ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στεφανίδη ανοίγοντας το σκορ.
Στο 38΄λεπτό νέα κάθετη μπαλιά με αποδέκτη τον Βεζιστζόγλου πού μπήκε στην περιοχή και την τελευταία στιγμή τον έκοψε ο Τζιέρης.
Στο 52΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρτσιά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Παλλιγκίνης.
Στο 89΄λεπτό ο Μακρίδης ύστερα από αδράνεια της άμυνας με σουτ έκανε το 1-1.
Ερμής Κιβερίου ( Γ.Διαμαντής) : Παλιγγίνη-,Χουσελά, Ζίου, Παππά, Σελλής,   Moustaj, Γάλα, Μαρίνη, Μπιτζή, Βεζιρτζόλου, Κουτσοδήμο.
Ερμιονίδα ( Θανάσης Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης, Βιρβίλης , Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Σταθουλόπουλος, Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Tresa , ( Σαλταπίδας), Τριμπόνιας ( 46΄Χαρτσιάς)