Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

" Χειρουργική επέμβαση" στη Λάρισα, πρώτη εκτός έδρα νίκη για τον ΠΑΟ


 
Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό, 0-1 τη Λάρισα
Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη του μακριά από τη Λεωφόρο, καθώς έφυγε με το "διπλό" (0-1) από την έδρα της ΑΕΛ, για την 22η αγωνιστική της Superleague, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα για τη διαιτησία.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό ήλεγχε το ρυθμό του αγώνα. Στο 19' η πίεση απέδωσε καρπούς, καθώς οι «πράσινοι» προηγήθηκαν. Σε μια εκπληκτική επίθεση ο Τζανδάρης έβγαλε τη σέντρα κι ο Δώνης με κεφαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Λουντ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Με την ψυχολογία στα ύψη οι φιλοξενούμενοι, τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασαν κοντά και στο δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Δώνη από τη μικρή περιοχή βρήκε στο σώμα στο Ζίζιτς και δεν κατέληξε στα δίχτυα. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, χωρίς να τα καταφέρουν, καθώς η ΑΕΛ δεν έβρισκε διαδρόμους μπροστά στην εστία του Βλαχοδήμου, ενώ ο Παναθηναϊκός έδειχνε ότι ήταν ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα για τη διαιτησία κι έβγαλαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας πριν καν τελειώσει το παιχνίδι.
Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, οι «βυσσινί» εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τη διαιτησία του Στυλιαρά με έξι λέξεις! «Τι χειρουργείο είναι αυτό Θεέ μου», ανέφεραν οι άνθρωποι της ΑΕΛ.
ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (67' Περόνε), Γκόικοβιτς (62' Γκόλιας), Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (46' Αγκάνοβιτς), Φατιόν, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης.
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Bλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Ινσούα, Κάτσε (87' Κολοβέτσιος), Τζανδάρης (90+4' Μουνιέ), Κουλιμπαλί, Λούντ, Χατζηγιοβάνης (75' Στάικος), Δώνης.