Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Με χαλασμένη την εθνική πυξίδα ένα ολόκληρος λαός παλεύει ηρωϊκά να σώσει την εθνική μας κληρονομιά. Μετά το εθνικό ξεπούλημα των λιμανιών και των χρυσαφικών μας επί μία δεκαετία για την ασυλία και την επιβίωση μίας σάπιας νομεκλατούρας τεχνητής πραγματικότητας που φωτογραφίζεται και μοστράρει ξεδιάντροπα στα κοινωνικά δίκτυα και την υποθήκευση της ζωής των παιδιών μας, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας σε μία ρελάνς εθνικής συνδιαλλαγής βρήκε στη Μακεδονία το ιδανικό ενέχυρο για την πολιτική του επιβίωση με μία ελάφρυνση - επιμήκυνση χρέους.

Βόρεια της Μακεδονίας, στο όνομα ενός κρατιδίου Αλβανών και Σλάβων βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας τη μεγαλύτερη εθνικά εμπορεύσιμη πολιτική αξία, σε μία σημαδεμένη τράπουλα με 5 Μακεδονικούς άσσους. Αυτό πούλησε στον νεοεκλεγέντα παγκόσμιο ηγέτη κρυφίως, με τη μεσολάβηση ντόπιων και ξένων πρόθυμων μεσαζόντων, για την παραμονή του στην εξουσία. Μία πληθώρα προβεβλημένων στελεχών μίας εγκληματικής πολιτικής συμμορίας έσπευσαν να μας πείσουν πόσο καλή είναι η τιμή που πιάνει η Μακεδονία στο παγκόσμιο παζάρι. Δεν θα μπορούσε να διαβεί καλύτερα την εθνική γραμμή του κάλπικου Κράτους των Σκοπίων ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Μαζί και ο ξεπεσμένος κλήρος βρήκε στη Μακεδονία τα ιμάτια για να κρύψει τις ακατανόμαστές του σχέσεις με την ανωμαλία, το προσκύνημα του σκοταδιού. Δεν είναι αργά να μετανοήσει, να σώσει την ψυχή του, να αφουγκραστεί τις ελληνικές ψυχές.

Το χειρότερο και συνάμα ενδοξότερο όλων ήταν ο επίσημος πλέον διαχωρισμός της πολιτικής εξουσίας και του λαού που βροντοφώναξε στη Θεσσαλονίκη το ελάχιστο Μακεδονικό μας χρέος προς τιμήν εκείνων που έπεσαν για την απελευθέρωσή της. Εξουσιαστές που εκλέχθηκαν ως αντιπρόσωποι του λαού τον αγνοούν για άλλη μία φορά πεισματικά και απλά πιστοποιούν την αντιδημοκρατική τους ταυτότητα, την ανώμαλη δημοκρατία μας. Την ταύτισή τους με μία παγκόσμια ελίτ που αργοπεθαίνει αρνούμενη να αποδεχτεί το αυτονόητο. Την απελευθέρωση του ανθρώπου στον 21ο αιώνα από μία παγκόσμια συμμορία που φόρτωσε δυβάστακτα χρέη στους λαούς και όριζε τη ζωή του καθενός ξεχωριστά. Που βάλθηκε να διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση που γεννήθηκε μεταπολεμικά μέσα από αίμα εκατομμυρίων ψυχών.

ΝΑΙ στο ανεξάρτητο Κράτος των Σκοπίων, ΝΑΙ στην ένταξή του στην Ατλαντική Συμμαχία και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ΟΧΙ σε κάθε χρήση του όρου Μακεδονία. ΟΧΙ στα καθρεφτάκια για ιθαγενείς της μετονομασίας αεροδρομίων, ΟΧΙ στην αλλαγή Συντάγματος, ΟΧΙ σε κάθε τι πρόσκαρο που σε μία γενιά πάλι με μία εθνικιστική Κυβέρνηση θα τα επαναφέρει και μάλιστα με αξιώσεις για να γυρίσουμε στα ίδια πάλι. Με μία Ελλάδα προσκυνημένη στις βουλές της Ελληνίδας Γκιουλέν της Ευρώπης και του ξεκούρδιστου Έλληνα ομολόγου της. 30 χρόνια μία ολόκληρη γενιά δεν μπορεί να προδοθεί τόσα ξεδιάντροπα. Με εμάς τότε παππούδες και γιαγιάδες να ντρεπόμαστε για την ιστορία μας, για τη ζωή μας, για αυτό που παραδώσαμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας. 

Όσο για τον Πορτοκαλί Πραιτωριανό που αφίχθη στη χώρα μας από τη διχασμένη Ουκρανία να ξεχάσει τις ονειρώξεις διάσπασης της Ελλάδας. Ας μην ονειρεύεται πλατείες με αίμα και εθνικό διχασμό πιστός στην πολιτική του θανατηφόρου διδύμου των Κλίντον. Ας γυρίσει πίσω ο συνεργατης του Ρώσος ολιγάρχης και κυρίαρχος της ενημέρωσης, του αθλητισμού και της λαθρεμπορίας και ας ξεχάσει τα όνειρα του μακεδονικού Κράτους με επίορκους στρατηγούς της αρπαχτής. Όσες αράχνες και να υφαίνουν η Ελλάδα θα είναι ΜΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ και σύντομα ΔΥΝΑΤΗ. Δεν σκύβουν όλοι το κεφάλι για την παγκόσμια εξουσία, για την πολιτική καριέρα του υιού τους και των υποτελών του της στερεάς, για τη συνδιαλλαγή με τον κόκκινο διάβολο, για ένα ποτάμι πολιτικά αργύρια.


Πολιτικό Συμβούλιο Αρχηγών για να γραφτούν και τα πρακτικά της ΝΤΡΟΠΗΣ.

Είναι χρέος Μακεδονικό να μην ανταλλάξουμε το εθνικό μας χρέος με μία ελάφρυνση εφήμερη, με μία ανεξίτηλη σελίδα εθνικής ντροπής.
Το χώμα έτσι και αλλιώς θα είναι ελαφρύ που θα μας σκεπάσει…
 

Thedayaftergr