Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Εύκολη νίκη του Αστέρα επί του Λεβαδειακού με 2-0

Εύκολη νίκη του Αστέρα επί του Λεβαδειακού με 2-0 
Καλύτερος ο Αστέρας, νίκησε δίκαια τον Λεβαδειακό με 2-0 στην Τρίπολη, για την 12η αγωνιστική της Super League..
Στο α' ημίχρονο παίχθηκε κακό ποδόσφαιρο, με τις καλές στιγμές μετρημένες και τις ευκαιρίες σχεδόν... εξαφανισμένες. Ουσιαστικά ένα δίλεπτο αξίζει αναφοράς και αυτό περιλαμβάνει και γκολ.
Στο 31' οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά το σουτ του Τόνσο πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Και στο επόμενο λεπτό, ο Τόνσο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ιγκλέσιας με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα.
Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν για πρώτη και μοναδική φορά κοντά στο γκολ με τη συμπλήρωση της μιας ώρας, όταν ο Καθάριος βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη, αλλά απέτυχε να τον νικήσει. Και στο 63', από νέο κόρνερ, ο Ιγκλέσιας πήρε πάλι την κεφαλιά και ο Δουβίκας από κοντά έκανε το 2-0.
Ο Αστέρας κράτησε χωρίς δυσκολίες αυτό το σκορ ως το τέλος και υποχρέωσε τον Λεβαδειακό στην πρώτη εκτός έδρας ήττα του.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (61' Τσουκαλάς), Τόνσο, Καλτσάς (85' Κώτσιρας), Γκοντό (46' Δουβίκας).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης (46' Φαβάρο), Λεονάρντο, Ζαραδούκας (49' Καθάριος), Μητρόπουλος (73' Ιωαννίδης), Νιάσε, Μεντί, Σουμπίνιο, Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί.
=============
Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος με τον ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι  2-2, με τον «δικέφαλο» του Βορρά να σκοράρει στο 93'. 
Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε με το πέναλτι του Κουλούρη στο 41΄ αλλά οι γηπεδούχοι, που έχουν σημειώσει τα 13 από τα συνολικά 15 εφετινά τέρματά τους στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν στην ανατροπή με τα γκολ των Σπιριντόνοβιτς στο 48ο και Γεσίλ στο 86ο λεπτό, πριν ισοφαρίσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάτος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζησαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (69΄ Κάργας), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι (77΄ Γεσίλ), Ταπόκο (18΄ Πινιώτης).
ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Λέο Μάτος, Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Κάμπος (84΄ Λημνιός), Κρέσπο, Τσίμιροτ (62΄ Πέλκας), Κουλούρης, Μακ (67΄ Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Βιεϊρίνια.
===========
Ο Παναιτωλικός επικράτησε εντός έδρας 3-1 της ΑΕΛ. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Μόραρ (12΄) Μάζουρεκ (34΄) και Ρόσα (90+3΄), ενώ για την Λάρισα σκόραρε ο Λεοζίνιο (49΄). Με την νίκη της αυτή η ομάδα του Αγρινίου βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τσενάμο, Χαντάκιας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μοράρ (64΄ Κλέσιο), Ντίας, Μάζουρεκ (75΄ Λόπες), Ρότσα, Μαρκόβσκι (68΄ Ρόσα)
ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας (81΄ Λαγός), Μασούρας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Λεοζίνιο (89΄ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.
========