Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ξεδιάντροπος χορηγός επικοινωνίας της TAXI-BEAT ο Άδωνις Γεωργιάδης

georgiadis-taxibeat

Το κόμμα του Εθνάρχη σε απόλυτη σήψη και παρακμή

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Μητσοτάκη ή αλλιώς ο Mr. «επιλογή
Κυριάκου Μητσοτάκη», έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της λυσσαλέας μάχης επικράτησης ξένων συμφερόντων έναντι των Ελληνικών όσο αφορά τα ταξί.
Ο κάποτε υποστηρικτής των ταξιτζήδων (βλέπε βίντεο), γνωστός για τις καταπληκτικοτρομερές κωλοτούμπες του, σήμερα ακολουθώντας τη γραμμή του Προέδρου του, υπερασπίζεται συγκεκριμένες εταιρίες.
Ξεδιάντροπα αναπαράγει στο λογαριασμό του στο twitter το αίτημα μίας εταιρίας, σαν να πρόκειται για κάποιο κοινωνικό κίνημα ή αίτημα.
Δηλαδή, ο αντιπρόεδρος ενός κόμματος, όπως και ο Πρόεδρός του,  μπαίνουν στη διαδικασία να αναφέρονται ονομαστικά στα συμφέροντα των εταιριών προκειμένου να καταπατήσουν τα όποια συμφέροντα των Ελλήνων επαγγελματιών ταξί. Γίνονται ταυτόχρονα και πολλαπλασιαστές των μηνυμάτων των εταιριών, χρησιμοποιώντας την κομματική τους ταυτότητα για να εμπλέξουν τους κομματικούς τους στρατούς και να τους ταυτίσουν με τις επιδιώξεις εταιριών.
Είναι ντροπή και αίσχος για το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να έχει μετατραπεί σε εταιρία προώθησης συγκεκριμένων συμφερόντων.
Σήψη και παρακμή!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com
https://www.facebook.com/rigillis18