Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Δύσκολη έξοδος του Ατρομήτου Χιλιομοδίου στους Αγίους Θεοδώρους και του Ολυμπιακού Λουτρακίου στον Άγιο Βασίλειο, Η Λυκοποριά αναζητά την πρώτη της νίκη με την Περαχώρα

http://www.mykorinthia.gr/2015/wp-content/uploads/2011/01/08adfe7bb544d357e3127c038f06a978-700x467.jpg

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η κυριακάτικη  5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας.  Ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Χιλιομοδίου , έχει δύσκολη έξοδο στους Αγίους Θεοδώρους, κόντρα στην τοπική ομώνυμη  ομάδα, Και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη. Οι «Άγιοι» θέλουν την νίκη, για να μειώσουν την διαφορά τους στους  -3 την διαφορά τους από τον πρωτοπόρο, και να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος θέλει  να κάνει  το 5 στα 5 και αφετέρου θέλει τη
νίκη για να «διασκεδάσει» τον αποκλεισμό του με το βαρύ  0 – 7 , στο Κύπελλο ,την περασμένη Τετάρτη , από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει  των ισόβαθμων  Προόδου Αγίου Βασιλείου με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, που διεκδικούν την νίκη για να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή.  Την νίκη για τον ίδιο λόγο αναζητά και ο Πανευρωστινιακός , στο Ξυλόκαστρο, απέναντι στο Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, ο οποίος προέρχεται από μια εκτός έδρας μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο επί του Αίαντα Κορίνθου, στην Αρχαία Κόρινθο. Η ομάδα του Πανευρωστινιακού θα αντιμετωπίσει , την Τετάρτη για το Κύπελλο εντός έδρας, τον ΠΑΣ Κόρινθο.

Στο «Κώστας Βυζάς» στο Δερβένι, αντιμετωπίζει  την ΑΟ Περαχώρας  και θα επιδιώξει την πρώτη της νίκη. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για τους φιλοξενούμενους ακολουθεί ένας δύσκολος αγώνα στην έδρα τους για το Κύπελλο , απέναντι στον Πέλοπα Κιάτου.  
 Ένα  ακόμη  τοπικού χαρακτήρα ντέρμπι (κοινή έδρα), γίνεται στο Ζευγολατιό ανάμεσα στον Άρη Βοχαϊκού και τα Ταρσινα ,97 . Για τον Άρη ακολουθεί , την Τετάρτη , ο εκτός έδρας αγώνα κυπέλου στους Αγίους Θεοδώρους κόντρα στη τοπική ομάδα,  ενώ  τα Ταρσινά στη κοινή τους έδρα αγωνίζονται με τον ΑΟ Ζευγολατιού.

Στο «Γιάννη Στέφας» ο Ποσειδών Κυράς Βρύσης, μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο, στο Δερβένι  από τον Αστέρα, στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα αναζητώντας τη νίκη απέναντι στη Θύελλα Κάτω Διμηνιού. Την ίδια ώρα στο Γαλατάκι  ο Σαρωνικός αγωνίζεται με τον Κύψελο. Τέλος στο Συνοικισμό  ο Αστέρας Κορίνθου αντιμετωπίζει  τον ΠΑΣ Κλένια  και θέλει να σημείωση το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα . Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο μεν Αστέρας , την περασμένη Τετάρτη, στο Κύπελλο πέτυχε πρόκριση με το ευρύ 7 – 1 επί του Άρη Αρχαίας Κορίνθου,  ο δε ΠΑΣ Κλένια  αποκλείστηκε στην έδρα του , με το ίδιο σκορ από την Κόρινθο 2006.
Έναρξη αγώνων 16:00.
 
Η 5η αγωνιστική:
Πανευρωστινιακός - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών 
Άρης Βοχαϊκού - Ταρσινά '97 
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου - ΣΦΛ Ολυμπιακός 
Σαρωνικός Γαλατακίου - ΠΑΣ Κύψελος 
Αγ. Θεόδωροι - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 
Ποσειδών Κ. Βρύσης - Θύελλα Κ. Διμηνιού 
ΑΟ Λυκοποριάς - ΑΟ Περαχώρας 
Αστέρας Κορίνθου - ΠΑΣ Κλένια