Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η Κέρκυρα νικησε 6 - 1 τη Σπάρτη στο Κύπελλο


Παίζοντας αρκετά καλά και χάνοντας ευκαιρίες για πολλά περισσότερα γκολ η Κέρκυρα επικράτησε με  6 - 1 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, της Σπάρτης που προβλημάτισε με την απόδοση της λίγες μέρες πριν την έναρξη της Football League.
Η Κέρκυρα πήρε έτσι την πρώτη της νίκη στον θεσμό και θα διεκδικήσει την πρόκριση της στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο ματς με τα Τρίκαλα.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 9' με τον Βάργκα., Το 2-0 έγινε στο 28' όταν σε κόρνερ του Κ. Ντιογκό από τα αριστερά, ο Γρομητσάρης πήρε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε στον Ζουλιώτη και κατέληξε στα δίχτυα. Το 3-0 έγινε στο 34' με κοντινή προβολή του Κόντου  Στο επόμενο λεπτό η Σπάρτη μείωσε με τον Μπέλη.
Πριν την ανάπαυλα του πρώτου μέρους οι "Φαίακες" πέτυχαν και τέταρτο γκολ  στο 41' με κεφαλιά του Γεωργίου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο μέρος και στο 67' ο Μπάουμαν με σουτ πέτυχε το 5 - 1. Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε στο 90'.με σκορερ τον Μεληκιώτη,
ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλ. Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης (46' Μπαλάφας), Κρητικός, Σοϊλέδης, Κόντος (67' Μεληκιώτης), Αναστασίου, Ντιογκό, Γεωργίου, Μπάουμαν, Γρομητσάρης, Βάργκας.
ΣΠΑΡΤΗ (Παν. Τζαναβάρας): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Ράντι (68' Νιάρος), Κατσίκης, Μάγκας, Φουρτάδο, Μπέλλης, Σάββα, Γουόρντεν (46' Μπαρέττας).

Η βαθμολογία:
1) Ατρόμητος    1  3
2) Τρίκαλα        1  3
3) Κέρκυρα       2  3
4) Σπάρτη         2   0

* Την Πέμπτη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Τρίκαλα-Ατρόμητος.