Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ - ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΕ HIGH DEFINITION ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΕ HIGH DEFINITION
Η εταιρεία «Πέλοπας ΑΕ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου 2017 η τηλεόραση του "Ηλέκτρα" εκπέμπει υπό νέα διοίκηση και σε νέα μορφή υψηλής ευκρίνειας (High Definition).
Το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό προσωπικό και οι δημοσιογράφοι του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού "Ηλέκτρα" καλωσορίζουν τους τηλεθεατές της περιφέρειας Πελοποννήσου στη νέα εποχή και τους καλούν να

επανασυντονίσουν τους τηλεοπτικούς τους δέκτες, προκειμένου να μπορούν να λαμβάνουν το νέο σήμα του αγαπημένου τους τηλεοπτικού σταθμού, με άψογη ποιότητα.
Το ανανεωμένο πρόγραμμα της τηλεόρασης του "Ηλέκτρα" θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες και θα περιλαμβάνει ένα 24ωρο, πλήρες πρόγραμμα ποικίλης ύλης, που θα καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς θεατές: τρία καθημερινά δελτία ειδήσεων, καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές, πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, ελληνικές και ξένες ταινίες, ντοκιμαντέρ, αλλά και εσωτερικές παραγωγές που θα αναλαμβάνει η “Ηλέκτρα” για λογαριασμό της, ή/και για λογαριασμό πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων φορέων.
Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Η τηλεόραση του “Ηλέκτρα” εξασφάλισε την αποκλειστική συνεργασία με την RISE και την Nickelodeon για την καθημερινή διαδικτύωση, διάρκειας τεσσάρων ωρών, με το πρόγραμμα του κορυφαίου τηλεοπτικού σταθμού παραγωγής παιδικών προγραμμάτων, για τους μικρούς μας φίλους. Και από τον Οκτώβριο στους τηλεοπτικούς σας δέκτες θα απολαύσετε σε πανελλήνια πρεμιέρα και σε prime time μια τηλεοπτική σειρά υψηλών προδιαγραφών, που θα σας καθηλώσει!
Το επόμενο διάστημα η νέα διοίκηση της Πέλοπας ΑΕ θα προβεί σε ανακοινώσεις για μια σειρά απο νέες συνεργασίες, που θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα του περιεχομένου του τηλεοπτικού σταθμού.
Μείνετε συντονισμένοι! Η νέα εποχή του Ηλέκτρα ξεκίνησε!

Η διοίκηση της Πέλοπας ΑΕ

 Ηλέκτρα 98,8 FM