Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

“Έκλεψε τις εντυπώσεις το περίπτερο του Δήμου Άργους Μυκηνών στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO” - -Δηλώσεις Δημάρχου



 Εμφάνιση 398.jpg
Τα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη με το περίπτερο του Δήμου Άργους Μυκηνών να κλέβει τις εντυπώσεις των επισκεπτών. Παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, αντιδημάρχων και  Προέδρων Νομικών Προσώπων από την πλευρά του Δήμου τελέστηκε ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο.

Εμφάνιση 061.jpg
Εμφάνιση 387.jpg Στόχος της συμμετοχής του Δήμου πέρα από την υποστήριξη της προσπάθειας του επιμελητηρίου να εδραιώσει το brand της έκθεσης αλλά και της Πελοποννήσου  είναι και η προβολή από άκρη σε άκρη του Δήμου Άργους Μυκηνών. Στο περίπτερο του Δήμου μας φιλοξενούνται όλα τα μεγάλα έργα που άλλαξαν και εξέλιξαν την μορφή της πόλης του Άργους όπως η Ανάπλαση του Ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας του Δήμου, το αναπτυξιακό έργο της επέκτασης του σχεδίου πόλεως νοτίου τμήματος , τα σχολικά κτίρια που παρέδωσε η παρούσα δημοτική αρχή και οι πολιτιστικές δράσεις που έδωσαν άλλη πνοή στον Δήμο Άργους Μυκηνών.
Με σύνθημα «ο Δήμος Άργους Μυκηνών αλλάΖΕΙ» το περίπτερο μας προβάλλει τις ομορφιές , τις επιχειρηματικές δυνατότητες που υπάρχουν  ενώ παράλληλα στηρίζει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις κάθε είδους διαφημίζοντας ένα από τα εμπορικότερα κέντρα της Πελοποννήσου. 
Εμφάνιση 414.jpg
Εμφάνιση DSC_5513.jpgΟ Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος , δήλωσε: Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, εδώ μέσα, βρίσκεται όλη  η αγωνία όλων των επιχειρηματιών. Ως Δήμος κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε την έκθεση και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο, να σταθεροποιηθεί η οικονομία μας . Στόχος μας δεν ήταν να διαφημίσουμε τα έργα μας, αλλά να προωθήσουμε την επιχειρηματικότητα δίνοντας ελπίδα πως ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες, μπορούν να γίνουν βήματα προόδου με παράδειγμα τον Δήμο Άργους Μυκηνών.
Οι μέρες & ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:
Πέμπτη & Παρασκευή : 17:00 - 22:00 , Σάββατο και Κυριακή : 10:00- 22:00
Περίπτερο 4-6.


Γραφείο_Τύπου Δήμου_Άργους_Μυκήνων