Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Μοιρασιά βαθμών στα Γιάννενα για ΠΑΣ και Πανιώνιο

Παρέμειναν αήττητοι! Έφυγε «τραυματίας» ο Πανιώνιος απ’τα Ιωάννινα | Newsit.gr
Το αήττητο που έχουν στη Superleague μετά από 4 αγωνιστικές διατήρησαν οι ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος  καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1  στους «Ζωσιμάδες» .
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, όμως το τελικό σκορ συνέχισε το φετινό αήττητο και για τις δύο. 
Το σκορ άνοιξε στο 49ο λεπτό ο Μασούρας με κοντινό πλασέ έπειτα από κάθετη πάσα του Βλάχου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν κράτησαν πολύ το προβάδισμα, καθώς έπειτα από τραγικό λάθος του Μπανανά μέσα στην περιοχή, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έγραψε το 1-1.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Μασούντ με δεύτερη κίτρινη στο 87'.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Καρανίκας (90' Ναδάλες), Μπουκουβάλας, Λίλα (78' Μανθάτης), Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Γιάκος (82' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης. 
 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (81' Κάργας), Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης (43' Σαββίδης), Λάμπρου, Μασούντ, Μασούρας, Ντουρμισάι (71' Σπιριντόνοβιτς).