Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Πόσο φυσικές είναι οι «φυσικές ορμόνες;



Πόσο φυσικές είναι οι «φυσικές ορμόνες;

DSfasdasdsadasdsadxzcxcasddcfasw.jpg
H χρήση του όρου «φυσικό» σε κάθε προϊόν ήταν κάτι που ανέκαθεν δημιουργούσε θετικές εντυπώσεις στο κοινό. Έτσι χρησιμοποιήθηκε ακόμα και από τις φαρμακοβιομηχανίες σε προϊόντα για ορμονική αποκατάσταση και υποκατάσταση γυναικών και ανδρών. Πόσο «φυσικές» είναι, όμως, αυτές οι «φυσικές
ορμόνες», τελικά;

Διαβάστε περισσότερα

zsdgfaregftagfwerfgswergfsf.jpgΕπιστροφή στο σχολείο: ΩΡΛ συμβουλές για μαθητές


Τα ΩΡΛ προβλήματα που παρουσιάζονται στις αρχές του φθινοπώρου είναι πολλά και είτε τα κουβαλάμε μαζί μας από τις καλοκαιρινές διακοπές, είτε δημιουργούνται λόγω της αλλαγής των συνθηκών με την έλευση της νέας εποχής.

Διαβάστε περισσότερα

VSDFFAFDSADDFASDFASDASD.jpgΈξαρση Ιλαράς: Απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα


Ενώ κατά τα προηγούμενα έτη στην Ελλάδα καταγραφόταν πολύ μικρός αριθμός σποραδικών περιστατικών ιλαράς, κατά το τελευταίο τετράμηνο έχουν καταγραφεί 100 περιστατικά και ο κίνδυνος επέκτασης της νόσου στη χώρα μας είναι υπαρκτός.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α, ΘΑΛΕΙΑ, ΙΑΣΙΣ Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας

sawertqawerrt.jpg
Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και ο Σύλλογος Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ» με τη συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών διοργανώνουν και φέτος το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017, σε Αθήνα, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Λάρισα, Πάτρα, Πύργο και Σύρο και στις 24 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

SADDFCSDSDSDSDSDD.jpgΣημαντική παρουσία μελών του ΕΚΠΑ στο 47ο Παγκόσμιο Συνέδριο Χειρουργικής


Από τις 13 έως τις 17 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Basel της Ελβετίας το 47ο Παγκόσμιο Συνέδριο Χειρουργικής, με συμμετοχή πλέον των 2.500 χειρουργών από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

edrghwterghertgyergt.jpgΚλειστά τα φαρμακεία την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου


Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία της Αττικής την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου για τον εορτασμό της ύψωσης του Τιμίου Σταυρού.

Διαβάστε περισσότερα

H AstraZeneca στο πλαίσιο προώθησης της εφαρμοσμένης επιστημονικής τεχνολογίας στην Ελλάδα.


Astrazeneca.jpgH AstraZeneca ανακοινώνει επίσημα τη συμμετοχή της στο Πρόγραμμα Βιομηχανικών Υποτροφιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» που πραγματοποιείτε με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο προώθησης της εφαρμοσμένης επιστημονικής τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

SDAsaSAsaSasaSASDCWSD.jpg12η Σεπτεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Κεφαλαλγίας


Η Κεφαλαλγία είναι το 3ο σημαντικότερο ιατρικό πρόβλημα παγκοσμίως, μετά τη χρόνια Οσφυαλγία και την Κατάθλιψη, προκαλώντας σημαντική αναπηρία, με την έννοια της απώλειας χρόνου λόγω του πόνου.

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα από την Ε.Ε.ΦΑ.M και το ALBA


ASDSADSADSADASDASDASD.jpgΗ Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.) και το ALBA Graduate Business School ανακοινώνουν την έναρξη του νέου Εκπαιδευτικού Προγράμματος “mini-mba in Pharma”, το οποίο υλοποιούν από κοινού, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας τους για την επιμόρφωση των στελεχών του φαρμακευτικού κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα

Τι έχει αλλάξει στην θεραπεία του καρκίνου του παγκρέατος;


DFDSFDFDFDFDF.jpgΗμερίδα με θέμα «Τι έχει αλλάξει στην θεραπεία του καρκίνου του παγκρέατος;» οργανώνει το προσεχές Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, το Ογκολογικό Κέντρο – Μονάδα Παγκρεατικού Καρκίνου του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης. Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και απευθύνεται σε ιατρούς και νοσηλευτές.

Διαβάστε περισσότερα


stogiatro.gr