Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο δεν είναι τρία. Είναι μία ολόκληρη κάστα που χτίστηκε τούβλο – τούβλο, μία ολόκληρη γενιά παρακρατικής δικτατορίας. Σαν ένα ποντιακό ανέκδοτο που διαμοίρασε την Κύπρο και τώρα ξεσκίζει το σαρκίο της Ελλάδας. Μία πραγματική γενοκτονία. Νέων που ξενιτεύονται, αρίστων που διαφεύγουν, απελπισμένων που αυτοκτονούν, ανέργων που παρασιτούν και συνταξιούχων που απορούν με την κατάντια μας. Μία στρατιά μελλοθάνατων που από το 2019 θα απαρτίζουν τη Νέα Ελλάδα. Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία. Ένα μάτσο ισότιμων αποκιών ανεργίας και απόρων υποταγμένων στη Γερμανική Μεγαλοψυχία.

Μία κάστα μπροστάρηδων πατριωτών που με 800 δις ευρώ στην Ελβετία καβάτζα επιβάλλει το νόμο της σιωπής, την ελληνική ομερτά στο έγκλημα εναντίον της χώρας τους. Όποιος αντιστέκεται εξαφανίζεται, όποιος συνεργάζεται σαν Έλληνας μάγκας ζει επάξια σαν γυμνοσάλιαγκας. Όλοι σιωπούν για την Αμφίπολη, την απόδειξη της ελληνικότητας της Μακεδονίας που θάφτηκε προδοτικά και είναι έτοιμη και αυτή να ξεπουληθεί σαν πόρνη της ιστορίας. Όλοι κλείνουν τα μάτια στο βιασμό της κοινωνίας μας, στις επιστροφές απελπισμένων ανθρώπων, για να λάβουν απλά το αντίδωρο της προδοσίας τους. Χωρίς ίχνος ντροπής μας εξηγούν για τις συνθήκες καταναγκασμού.

Angela και Alexis θα μπορούσε να γράφει η ταφόπλακα της Ελλάδας στον 21ο αιώνα. Οι άνθρωποι που επ’ ωφελεία της Γερμανίας έθαψαν το χρεοκοπημένο πτώμα του Κώστα Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Μία ανώμαλη κοινωνία που κατέλαβε την εξουσία για να τη διαμοιραστεί έκλυτα και στο τέλος την παρέδωσε συνεργατικά στον Αλέξη Τσίπρα για να εκβιάσει την ανθρωπότητα. Ένα παιχνίδι χαμένο για τους αγέννητους Έλληνες και κερδισμένο για τους τζογαδόρους της διεθνούς διαπλοκής, των σοφών ελίτ υποδούλωσης του ελληνικού πνεύματος που βρήκαν στον Αλέξη Τσίπρα το alter ego τους, τον Αρχηγό τους.

Ένα ΤΑΙΠΕΔ που θα ξεπουλάει μέχρι το 2115 για να καρπώνται οι "φίλοι" μας την υπεραξία της Ελλάδας με το μπουρί της σόμπας όπως έλεγαν κάποτε οι Αριστεροί για τις τραπεζίτες που τώρα είναι συνδαιτημόνες τους. ‘Ενας λαός γερασμένος και αποψιλωμένος από τους αρίστους, καταδικασμένος σε υπηρέτες των ισχυρών. Μία δικαιοσύνη λαθρεμπόρων και μία δημοσιογραφία ανώνυμη κατηγουρουμένων εγκληματιών σε αγαστή συνεργασία αμισθί προσφοράς. Πάντα με τις ευλογίες κλήρου και λαού. Ένας στρατός λιτανειών, άκαπνων «γκουρού» των προμηθειών που αλλάζουν τη στολή τους για να υπερασπίζονται τις εθνικές αξίες του παρακράτους. Μία ανθρωπομάζα πρόθυμων εμπόρων της ζωής των άλλων. Ένα πολιτικό συστημα υποδούλωσης, αποκλειστικό καρτέλ των παιδιών του παρακράτους. Κανείς τους από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν είδε, δεν άκουσε, δεν μιλά σ' ένα αλισβερίσι αναλλοίωτων αναγχρονιστικών αξίων, ρουσφετιού και μπαξισιού. 

Όλα αυτά εξαιτίας της κατάρας να γεννιέσαι στο πιο πλούσιο ηλιόλουστο μέρος της Οικουμένης. Εδώ που ο μαύρος πλούτος αναμιγνύεται με το χρυσό σε ένα Ελντοράντο αμύθητης αξίας και απαιτεί παλληκάρια για να την υπερασπιστούν και να μη γίνει Βατερλό. Για αυτό και ήταν τα πρώτα που βιάστηκαν μέχρι να εθιστούν στην ηδονή της εξουσίας. Να ξεπουλιούνται μαζί με την πατρίδα τους αδιαφορώντας αν πιάνονται πια στα πράσσα, με μία διαφάνεια ενός Σαββατοκύριακου ακολασίας, εξαγορασμένοι να εκτελούν διατεταγμένες υπηρεσίες…


Για άλλη μία φορά στις σπηλιές και τις χαράδρες θα βρεις πια Έλληνες. 


Αυτοί θα σώσουν και πάλι την πατρίδα , σύντομα…
 
 
 
 

Thedayaftergr