Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Βραδιά παραμυθιού στο Linos Museum κάτω από το κάστρο Ακροκορίνθου





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βραδιά Παραμυθιού κάτω από το Κάστρο του Ακροκορίνθου
 στο Linos Museum (Σολομός Κορινθίας)
 Παρασκευή, 7 Ιουλίου
 στις 8.00 μ.μ.

Κάτω από το φως της Πανσελήνου στον κήπο του Μουσείου ΛΙΝΟΣ, στο Σολομό, κάτω από το επιβλητικό κάστρο του Ακροκορίνθου, η  Μαρία Παπανικολάου σε συνεργασία με το Μουσείο ΛΙΝΟΣ παρουσιάζει μια ξεχωριστή παραμυθένια βραδιά, όπως τον παλιό καλό καιρό, όταν όλοι μαζεύονταν τα καλοκαίρια σε μια αυλή, γύρω από αυτόν που ήξερε τις περισσότερες ιστορίες για να δροσιστούν από την καλοκαιρινή ζέστη της μέρας, να γελάσουν, να μάθουν, να συζητήσουν, να ζήσουν μέσα από την παρέα και την ομορφιά του μαζί.
Αυτό θα γίνει λοιπόν στον όμορφο  κήπο του Μουσείου ΛΙΝΟΣ (Πίσω από την εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου και απέναντι από την κεντρική πλατεία του χωριού). Με παραμύθια, ιστορίες και ανέκδοτα θα γελάσουμε, θα μοιραστούμε περιπέτειες και θα δροσίσουμε τη μέρα με μια νύχτα Πανσελήνου κάτω από το Κάστρο.
        Διάρκεια: όσο αντέξει η παρέα μας    
 Είσοδος: 2 € στον κουμπαρά μας
«Κάθε αφήγηση είναι ένα ταξίδι. Φτιάχνεις το καραβάκι σου και κάθεσαι μπροστά στο τιμόνι μέχρι να περάσει μέσα κι ο τελευταίος επιβάτης. Όταν όλοι καθίσουν αναπαυτικά και είναι έτοιμοι να «ξεκινήσουν» τους «παίρνεις» αφηγητή με εμπιστοσύνη κι αγάπη για να τους "κάμεις την ιστορία σου". Βλέπεις τα πρόσωπα, τα σώματα, ακούς τις ανάσες τους, νιώθεις την προσμονή για το ταξίδι…»
Μαρία Παπανικολάου

Η Μαρία Παπανικολάου  αφηγείται εδώ και 14 χρόνια. Οι παραστάσεις αφήγησης της Μαρίας απευθύνονται σε παιδιά και μικτό κοινό και προσαρμόζονται ανάλογα με τις περιστάσεις.  
Θα μας μας βρείτε στο facebook: https://www.facebook.com/MariaStoryteller/
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, παρακαλώ για δημοσίευση.
Υπεύθυνη ενημέρωσης: Νάσα Χατζή  Κιν: 6941626695,email: athanasiaxa@yahoo.com