Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Οριακή διαταραχή προσωπικότητας, το «παιχνίδι» με τα όρια και τα άκρα'''

dzsfgerffgwrgtrgtgvg.jpgΟριακή διαταραχή προσωπικότητας, το «παιχνίδι» με τα όρια και τα άκρα


Οριακή ή μεταιχμιακή διαταραχή προσωπικότητας δόθηκε αρχικά σε αμφίβολες και δύσκολες να προσδιοριστούν περιπτώσεις. Παρόμοιες κλινικές οντότητες έχουν περιγραφεί από ψυχιάτρους ένα αιώνα πριν. Ο παρορμητικός χαρακτήρας
του Βίλχμερ Ράιχ ή ήρωες στα έργα του Samuel Beckett αναδεικνύουν οριακά στοιχεία στην σύλληψή τους μας εξηγεί η κυρία ΒΥΖΙΡΓΙΑΝΝΑΚΗ ΛΙΖΕΤΑ, ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα 


ertyaqerte34taeswrtwef.jpgΟι 9 + 1 λόγοι που οι άνδρες θέλουν αυτό που νομίζουν ότι θέλουν οι γυναίκες!


Ανέκαθεν το μέγεθος του πέους ήταν αντικείμενο αυτοπεποίθησης ή έλλειψής της και σχεδόν πάντα, για τους λιγότερο… προικισμένους ελλοχεύει ο φόβος της απόρριψης. Όμως γιατί οι άντρες θέλουν ότι νομίζουν ότι θέλουν οι γυναίκες; Οι τελευταίες μάλιστα δηλώνουν μεν ότι το μέγεθος δεν μετράει , από την άλλη όμως θεωρούν φυσιολογικό πέος το μεγαλύτερο του μέσου όρου!

Διαβάστε περισσότερα 

WEAQRqwerqrq3wrq3r.jpgΕΦΕΤ: Τι να προσέχετε όταν αγοράζετε αυγά


Όλα τα αυγά (συμπεριλαμβανομένων των χύμα αυγών που πωλούνται στις Λαϊκές Αγορές) θα πρέπει να φέρουν πάνω στο κέλυφος με καθαρά γράμματα τον διακριτικό αριθμό του παραγωγού.

Διαβάστε περισσότερα 

ralsaefsdfou.jpgΘερμοπληξία σκύλων: Πως να την αναγνωρίσετε και να την αποτρέψετε


Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με την άνοδο της θερμοκρασίας. Εμείς οι άνθρωποι ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε την ζέστη, φορώντας τα κατάλληλα ρούχα και πίνοντας πολύ κρύο νερό.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr