Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Ι

Με μία αφίσα του 20ού αιώνα που θα ζήλευε ομολογουμένως και ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, το διεθνές παρακράτος που επιζητά τη διάλυση της Ελλάδας μετατρέποντάς την σε μία βαλκανική ανατολικο-γερμανική αποικία ομόλογη της Αλβανίας και της Ρουμανίας της ΕΣΣΔ, άγγιξε τις ψυχές όλων των κομμουνιστών της χώρας και όχι μόνο.  Ασφαλώς και τα σταλινικά συντροφικά μαχαιρώματα δεν λείπουν, θυμίζοντας την αγαστή σχέση Στάλιν και Τρότσκι, ευελπιστώντας σε μία έκρηξη του τελευταίου και σε ένα παρόμοιο τέλος. Έτσι, παρά την υπερ-προσπάθεια του παρακράτους τον τελευταίο καιρό, δεν έρχεται ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης, προς απογοήτευση των εθνικών ραδιουργών. Τα μηνύματα πολλά, με κυρίαρχο την αλλαγή του καθεστώτος -το μύχιο πόθο του Αλέξη Τσίπρα- από τη δημοκρατία δυτικού τύπου στην εκλογική αυταρχική Ελλάδα, ομόλογη της σύγχρονης Ρωσίας του Βλαδίμηρου Βλαντιμίροβιτς Πούτιν.

Εκεί όπου οι Εκλογές και η Δικαιοσύνη, οι ατομικές ελευθερίες και το βιοτικό επίπεδο των Ρώσων έχουν δευτερεύοντα ρόλο μπροστά στο αντι-δυτικό και αντι-καπιταλιστικό κρεσέντο, τον εθνικισμό και την κυριαρχία της νομενκλατούρας του καθεστώτος με τις παχυλές καταθέσεις στην αλλοδαπή. Πολύ έξυπνα το εθνόσημο της Ελλάδας παντρεύεται με το σφυροδρέπανο της πεθαμένης ΕΣΣΔ, ο πατριώτης με τον εργάτη, η άμυνα με το πολιτικό σύστημα για να μας συμβολίσουν πού οφείλει να ανήκει η Ελλάδα στον 21ο αιώνα. Όλοι μαζί στον αγώνα για τη διάλυσή της.

Όταν οι άλλοι, πάλαι ποτέ Μνημονιακοί της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, τα τρία «γουρουνάκια», που μόχθησαν, απολαμβάνουν οι ίδιοι και οι απόγονοί τους τις δυτικές ελευθερίες της δημοκρατίας πετυχαίνοντας γρήγορα αυτό που η Ελλάδα περιέργως δεν μπορεί, τα Ελληνόπουλα πορεύονται προς την ανέχεια, την αμάθεια και τον κατηχητισμό. Η Ελλάδα ως Σοβιετία του αγνού παληκαριού της Κρήτης έχει αναμφίβολα λαμπρό μέλλον. Η Αλβανία του Χότζα και η Ρουμανία του Τσαουσέσκου αποτελούν τον παράδεισο της Σοβιετίας που οι μεγαλύτεροι σύντροφοι σαν τον ήρωα Μανώλη Γλέζο αγωνίστηκαν να φέρουν στην Ελλάδα και οι νεότεροι, η γενιά της παγκοσμιοποίησης, οφείλει να λατρέψει.


Η Ελλάδα του 2017 πανηγυρίζει για την εκτόξευση του δορυφόρου της, κλείνοντας το μάτι στον Βλαδίμηρο για τη δορυφοριοποίηση της χώρας. Το ζοφερό δίκτυο των ελίτ της ρωσικής  ολιγαρχίας με τις μεθόδους στρατολόγησης ή εξόντωσης κάθε αντιφρονούντα δείχνουν το νέο μοντέλο ζωής του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό που τόσο πολύ πάσχισε από τον Ιανουάριο του 2015 να εγκαθιδρύσει στην Ελλάδα με τον επίλεκτο Γιάνη Βαρουφάκη και τους συντρόφους του Γερμανούς και Αμερικανούς για την αιώνια καταδίκη των Ελλήνων μέχρι το 2060 και βλέπουμε.

Οι τακτικές της πατριωτικής μαφίας για τον εκμαυλισμό της Ελλάδας είναι γνωστές. Το ίδιο και το έντεχνα καλλιεργιούμενο συναίσθημα της μεγάλης ιδέας «Αλέξης, η μόνη λύση» στα πρότυπα του «Πούτιν, η μόνη εναλλακτική». Η «επιθετική αδιαφορία» που καλλιεργείται στο λαό μέσα από τα υπό κατάληψη μέσα ενημέρωσης, με την παράλληλη εξόντωση δεκάδων δημοσιογράφων ακόμα και του ίδιου του Ταμείου των Δημοσιογράφων, αποτελούν το μυστικό για τη διατήρηση του καθεστώτος, παρά τα εγκλήματα της τελευταίας διετίας που προκάλεσαν εθνική ζημιά δισεκατομυρίων ευρώ. Συνένοχοι και οι κρυφοί υποστηρικτές τους που διαγκωνίζονται για ένα πιάτο λαφύρων από το ξεπούλημα της χώρας και της ζωής των αγέννητων Ελλήνων.


Λοιπόν επειδή και οι ιθαγενείς καμιά φορά ξυπνάνε, καλά θα κάνει το δίδυμο της εθνικής καταστροφής, που δουλεύει στο παρασκήνιο και αποτελεί τους μέντορες όλων των Πρωθυπουργών της Μεταπολίτευσης, να δουν καλύτερα τα σημάδια των καιρών και να αφήσουν τις εθνικές ραδιουργίες. Να αλλάξουν ρότα πριν να είναι αργά και για τους ίδιους. Η Ελλάδα δεν πεθαίνει και η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει στον 21ο αιώνα στην Ενωμένη Ευρώπη που προσπαθούν να διχάσουν εκ των έσω.
Εξάλλου ο Υπουργός της Εθνικής μας Άμυνας το είπε ξεκάθαρα στην τελευταία Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην πρωτεύουσα της Ευρώπης. Εκεί κάτω στην Νοτιανατολική πτέρυγα πρέπει να πολεμήσουμε το δίκτυο της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας μέσω της παράνομης διακίνησης πετρελαίου, ναρκωτικών και όπλων, σε συνδυασμό με το ξέπλυμα χρήματος. Σαν να είπε μέσω της Σοβιετίας της Ελλάδας και όχι μόνο.


Σύντομα, η μαρμελάδα των Γερμανών και η ανάλυση της εθνικής τραγωδίας…
 
 
 
 
 
thedayaftergr.blogspot.gr