Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Εκστρατεία προστασίας του Κορινθιακού Κόλπου


Εμφάνιση ΣΠΟΑΚ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ (7).jpg
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ

ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) 
                   «Ο ΑΡΙΩΝ»


Εμφάνιση ΣΠΟΑΚ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ (2).jpgΕμφάνιση ΣΠΟΑΚ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ (9).jpgΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ», σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης (Ο.Ε.Α.) και την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την δραστική μείωση και κατάργηση της πλαστικής σακούλας στους Δήμους γύρω από τον Κορινθιακό Κόλπο.


Εμφάνιση ΣΠΟΑΚ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ (12).jpgΈχοντας ως κύριο στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών, η δράση περιλάμβανε ενημέρωση σε Σχολεία των Δήμων Λεβαδέων και Θηβαίων, καθώς και συνέντευξη τύπου του Προέδρου του Σ.Π.Ο.Α.Κ. κου Σταμάτη Χαλβατζή και των Δημάρχων κας Γιώτας Πούλου (Δήμου Λεβαδέων) και κου Σπυρίδωνα Νικολάου (Δήμου Θηβαίων).
Πραγματοποιήθηκε επίσης εκδήλωση ενημέρωσης στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας, όπου στελέχη της Ο.Ε.Α., του ΕΟΑΝ και του Δικτύου Μεσόγειος SOS, ανέλυσαν τους λόγους που επιβάλλουν την δραστική μείωση της πλαστικής σακούλας και ζητήθηκε η συμμετοχή των πολιτών στη διαβούλευση επιλέγοντας το link: http://ecorec.gr/ecorec/index.php Πείτε την γνώμη σας για την μείωση της πλαστικής σακούλας στον Κορινθιακό.
 Εμφάνιση ΣΠΟΑΚ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ (10).jpg
Επόμενος σταθμός της εκστρατείας ενημέρωσης με ανάλογες εκδηλώσεις ο Δήμος Αιγιαλείας, την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:15 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» (Παλαιό Νοσοκομείο).

                                                                                                              Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ»