Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Ο Πρετεντέρης διεκδικεί διευθυντικό πόστο στον “νέο ΔΟΛ” (του Μαρινάκη)


Ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το πρόσωπο από το σημερινό status quo, που διεκδικεί πρωταγωνιστικό, πιθανότατα διευθυντικό ρόλο, στον “νέο ΔΟΛ”, του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος έσπευσε ουσιαστικά να επιβεβαιώσει τις σχετικές πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, καθώς με το άρθρο του στα σημερινά “Νέα”… ανοίγει σαμπάνιες για την επικράτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη δημοπρασία για τον ΔΟΛ, και την ήττα του Ιβάν Σαββίδη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει καλλιεργήσει εδώ και αρκετό καιρό το σχετικό θετικό κλίμα, προς την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ πιστώνεται τον συνεπή ρόλο του κατά της κυβέρνησης, και την αρθρογραφία κατά του Ιβάν Σαββίδη, όλο το προηγούμενο διάστημα.
Δεν πρέπει να υποτιμάται και το γεγονός ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης βρίσκεται πολύ κοντά στον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, και είναι υπέρ της στροφής του ΔΟΛ προς την Κεντροδεξιά, όπως είχε συμβεί και επί ηγεσίας Αντώνη Σαμαρά, παρόλο που εκείνη η στρατηγική επιλογή οδήγησε το “Βήμα της Κυριακής” και τα “Νέα” σε κυκλοφοριακή συρρίκνωση.

 ysterografa.gr