Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Το φρούτο...βιάγκρα της φύσης!


zeygari_sdfsdfagf.jpg

Το φρούτο...βιάγκρα της φύσης!


Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα φρούτο για να του βάλουμε το “στέμμα” του βασιλιά των καλοκαιρινών φρούτων, τότε από όλες τις πιθανές μας επιλογές, μόνο μία θα κέρδιζε την ψήφο όλων μας και μάλιστα με διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

aporipsis.jpgΠώς θα βοηθήσετε το παιδί να διαχειριστεί την απόρριψηΌλα τα παιδιά, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους ενηλίκους, θέλουν να είναι αρεστά από τον περίγυρό
τους και να μην εισπράττουν άρνηση, απόρριψη ή μη αποδοχή. Επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, πρέπει να το βοηθήσετε να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις:

Διαβάστε περισσότερα

krisi-panikohgjdfy.jpgΤρεις γρήγορες τεχνικές για να αντιμετωπίσετε το αίσθημα του πανικού


Οι παλμοί της καρδιάς αυξάνονται, η αναπνοή γίνεται πιο γρήγορη, τα χέρια ιδρώνουν και το μυαλό «θολώνει». Όλα αυτά μπορεί να σας συμβούν σε μια στιγμή μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης, πριν από μια σημαντική παρουσίαση μπροστά σε κοινό ή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για δουλειά και είναι συνώνυμα με το αίσθημα του πανικού.

Διαβάστε περισσότερα


 

spitiko-sprei-gia-na-dioxnoume-psilous-sknipes-tsimbouria-apo-ta-zoa.jpg

Σπιτικό εντομοκτόνο - Τρεις λύσεις για να σώσετε τα φυτά σας χωρίς κινδύνους για παιδιά και κατοικίδια


Την άνοιξη μπορεί κάποιοι να παθαίνουν αλλεργίες, το ίδιο "υποφέρουν" και τα φυτά στο μπαλκόνι ή τη βεράντα. Δείτε κάποιους απλούς τρόπους για να παρασκευάσετε το δικό σας απολύτως οικολογικό αλλά και απολύτως αποτελεσματικό εντομοκτόνο.

Διαβάστε περισσότερα


 


stogiatro.gr