Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Θέλετε να χάσετε βάρος; Χρησιμοποιήστε κόκκινο πιάτο!redplatefoodromanou.jpgΘέλετε να χάσετε βάρος; Χρησιμοποιήστε κόκκινο πιάτο!


Οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως το χρώμα του πιάτου στο οποίο σερβίρετε επιδρά στην όρεξή σας. Είναι γνωστό ότι το κόκκινο είναι το χρώμα του κινδύνου και του συναγερμού. Έτσι ακριβώς επιδρά στον εγκέφαλο και όταν γεμίζουμε ένα κόκκινο πιάτο με φαγητό- δίνουν το σήμα του κινδύνου και μας δίνουν. Αντίθετα, τα λευκά πιάτα συνδέονται με ευχάριστες και γλυκές απολαύσεις
και μας κάνουν να τρώμε περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα

goodparentromanou.jpgΤα μυστικά του καλού γονιού


"Συνταγή" για το πώς μπορεί να γίνει κάποιος καλός γονιός δεν υπάρχει. Ωστόσο, ερευνητές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι γονείς των επιτυχημένων παιδιών μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Ποια είναι αυτά;

Διαβάστε περισσότερα

beerpainkillerromanou.jpgΗ μπύρα έχει αναλγητικές ιδιότητες!


Έχετε πονοκέφαλο και δεν έχετε μαζί σας παυσίπονο; Πιείτε δύο ποτήρια μπύρα και θα σας περάσει! Αν η παραπάνω συμβουλή σας ακούγεται παράλογη, τότε θα πρέπει να διαβάσετε τα συμπεράσματα πρόσφατης μελέτης που πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Γκρίνουϊτς και το King’s College του Λονδίνου.

Διαβάστε περισσότερα

lowdoseaspirinromanou.jpgH ασπιρίνη προστατεύει από τον καρκίνο του μαστού


Πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι η χρήση χαμηλής δόσης ασπιρίνης (81mg) τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού κατά 16%. Η μελέτη, υπό τον καθηγητή Leslie Bernstein και διευθυντή του οργανισμού City of Hope, δημοσιεύθηκε ηλεκτρονικά στο περιοδικό Breast Cancer Research.

Διαβάστε περισσότερα


stogiatro.gr