Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει το 44ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, 19ο στα τελευταία 21 χρόνια και 7ο συνεχόμενο. - Η φιέστα στο Καραϊσκάκη (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)


http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20170508/low/pegasus_LARGE_t_1301_107628638.JPG

Το 44ο πρωτάθλημα στην iστορία του συλλόγου και 7ο σερί "σήκωσαν" οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα στη φιέστα που έγινε στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους που γέμισαν τις εξέδρες, οι "ερυθρόλευκοι", ο προπονητής Τάκης Λεμονής με τους συνεργάτες του και ο ηγέτης της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέλαβαν το τρόπαιο του πρωταθλητή για την περίοδο 2016-17 από τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο.

 

Σε μια όμορφη γιορτή στο «Γ. Καραϊσκάκης» η οικογένεια του Ολυμπιακού γιόρτασε ένα ακόμα πρωτάθλημα της ομάδας, το 44ο στην ιστορία της, 19ο στα τελευταία 21 χρόνια και 7ο συνεχόμενο.
Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη φιέστα
"Η Ελλάδα γιορτάζει για τον Θρύλο της. Ο Πειραιάς γιορτάζει για το καμάρι του, που έφτασε τα 44 πρωταθλήματα όταν όλες οι άλλες ομάδες μαζί μετρούν 37! Οι Έλληνες γιορτάζουν το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Ένα ρεκόρ μυθικό, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει και άλλοι δεν μπορούν ούτε καν να ονειρευτούν. Με τα έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός ονομάστηκε ΘΡΥΛΟΣ, στη συνέχεια πήρε 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα, ρεκόρ που έμοιαζε ότι θα μείνει ακατάρριπτο στους αιώνες...

Όμως απόψε γιορτάζουμε ξανά έναν παγκόσμιο ποδοσφαιρικό άθλο. Επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα κόντρα σε όλους και σε όλα. Με ψυχή, πίστη, πάθος, ενέργεια, ακατάπαυστη δουλειά, ο Ολυμπιακός γιορτάζει το 44ο πρωτάθλημα, το 7ο συνεχόμενο... Γιορτάζουμε τη μόνιμη παρουσία του Ολυμπιακού στο κλειστό κλαμπ των 25 καλύτερων της Ευρώπης. Γιορτάζουμε τις ευρωπαϊκές επιτυχίες όλων των τμημάτων του ΟΣΦΠ και βέβαια ότι ο Ολυμπιακός μας δοξάζει το όνομα της Ελλάδας στα πέρατα του κόσμου!
Γεννήθηκε στον Πειραιά, έγινε Θρύλος, δοξάζει την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη και συνεχίζουμε... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε να παλεύουμε, συνεχίζουμε να νικάμε... Ζήτω ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς".
Οι εκδηλώσεις άρχισαν νωρίς το απόγευμα, στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκαν Ολυμπιακοί όλων των ηλικιών.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με έναν πιτσιρικά να εμφανίζεται, τονίζοντας πως είναι 7 ετών, άρα και μόνιμος πρωταθλητής. Στη συνέχεια εκατοντάδες παιδιά από τα τμήματα υποδομής και τις σχολές του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σημαίες του Ολυμπιακού και της Ελλάδας.

To μουσικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε η εκρηκτική Ζοζεφίν και οι "Μέλισσες", ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης.
 
Η βραδιά είχε εορταστικό χαρακτήρα για όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, καθώς εμφανίστηκαν με τα τρόπαια και οι άλλες ομάδες του συλλόγου που κατέκτησαν τίτλους, όπως το γυναικείο τμήμα του μπάσκετ και του βόλεϊ, αυτό της υδατοσφαίρισης, η ομάδα του πινγκ πονγκ, η ομάδα του κλειστού στίβου, αλλά και η ποδοσφαιρική ομάδα Κ20, που στέφθηκε πρωταθλήτρια για 3η συνεχόμενη χρονιά και σε μια συμβολική κίνηση που ένωσε το παρελθόν με το μέλλον της ομάδας, παρέλαβε το τρόπαιο από τα χέρια του μεγάλου θρύλου του παρελθόντος, Γιώργου Δαρίβα, βασικό στέλεχος εκείνης της ομάδας που κατέκτησε τα σερί πρωταθλήματα της δεκαετία του '50, αλλά και στη συνέχεια βοηθός προπονητή επί σειρά ετών στον Ολυμπιακό και μάλιστα ως προπονητής είχε οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.
 Τα δικά τους μηνύματα, που προβλήθηκαν στα μάτριξ του σταδίου, έστειλαν προηγούμενοι προπονητές τυο Ολυμπιακού επί προεδρίας Μαρινάκη και συγκεκριμένα οι Βαλβέρδε, Ζαρντίμ, Μίτσελ, Φερέιρα, Μάρκο Σίλβα. 
Ο Γιώργος Στράτος, πρόεδρος της Super League, βγήκε με το τρόπαιο στα χέρια και το τοποθέτησε στην ειδική βάση. Στη συνέχεια, την εμφάνιση του έκανε στον αγωνιστικό χώρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Σάββας Θεοδωρίδης, οι Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντεστό, ο Τάκης Λεμονής καθώς και όλα τα μέλη του Ολυμπιακού. Τελευταία μπήκαν οι παίκτες της ομάδας, με πρώτο τον Ρομαό και τελευταίο τον Τσόρι. Απών ήταν ο Καμπιάσο, που αναχώρησε εσπευσμένα για την Αργεντινή.
Η γιορτή συνεχίστηκε με μουσικές, χρώματα και κορηφώθηκε με την στέψη των πρωταθλητών και τον Βαγγέλγη Μαρινάκη να σηκώνει πρώτος την κούπα.
Μαρινάκης: «Απαντήσαμε με το 44ο»
Ο Ολυμπιακός γιόρτασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να σηκώνει πρώτος το τρόπαιο στον ουρανό του Πειραιά, στην κορύφωση της φιέστας. Και λίγο μετά να στέλνει τα δικά του μηνύματα.
Οταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, είπε: ««Στον κύριο Σαββίδη απαντήσαμε σήμερα με το 44ο πρωτάθλημα και του χρόνου με το 45ο. Άρα, ας κοιτάξει να φτιάξει την ομάδα του. Υπομονή να έχει ο κύριος Σαββίδης να μας βλέπει να πανηγυρίζουμε πρωταθλήματα. Όταν πάρουμε 20 σερί πρωταθλήματα, το ξανασυζητάμε».
Σχολιάζοντας τα επεισόδια που σημάδεψαν τον τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: «Ό,τι έγινε χθες στον Βόλο, ήταν εξευτελισμός. Το παιχνίδι δεν έπρεπε να αρχίσει, ειδικά στο συγκεκριμένο στάδιο. Ομως έγινε, πρέπει να τον σβήσουμε από τη μνήμη μας. Πρέπει να έχουμε μέτρο στα όσα λέμε. Θα πρέπει οι άνθρωποι που ηγούνται να είναι προσεκτικοί στις δηλώσεις τους».

Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά! / We are the champions, again! #olympiacos #celebration #7inarow #44champions #champions44ever #superleague #champions #fiesta

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στην επικείμενη εμπλοκή του στα κοινά της Νότιγχαμ Φόρεστ και παρουσιάστηκε καθησυχαστικός.

«Σύντομα θα ανακοινωθεί η συμφωνία της συνεργασίας μου με τη Νότιγχαμ. Όμως δέκα και πενήντα Νότιγχαμ να αγοράσω, ο Ολυμπιακός θα είναι πάνω από όλα».

Τέλος, αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: «Είναι μια μεγάλη γιορτή. Το χαρήκαμε ιδιαίτερα, γιατί είναι το 44ο πρωτάθλημα. Μαζί ως οικογένεια περάσαμε πολύ όμορφα. Η επόμενη ημέρα για τον Ολυμπιακό θα είναι καλύτερη.
Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες αντί να ασχολούμαστε με την ομάδα, έχουμε δικαστικά ζητήματα. Δεν έχουν καμία δουλειά να κάνουν από το να δημιουργούν προβλήματα. Είτε πρόκειται για τον Πλατανιά, είτε για τους Λασκαράκηδες. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα απ' το τίποτα»