Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε παίκτες και ανθρώπους του Ολυμπιακού μέσα στη φυσούνα

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Καταγγελίες για επίθεση αστυνομικών μέσα στη φυσούνα
Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα στο «Καραϊσκάκης» κατά την αποχώρηση των ομάδων προς τα αποδυτήρια, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων στη φυσούνα ακόμα και σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού! Στο χώρο όπως είχε ζητηθεί από τον παρατηρητή υπήρχε πολύ ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Όπως προκύπτει από την ΑΕΚ μετά από το φινάλε του αγώνα μέλη του Ολυμπιακού, και συγκεκριμένα οι Καραπαπάς και Βρέντζος, είχαν έντονο διάλογο με τους διαιτητές, στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια, με τους αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται εκεί.
Ωστόσο από τον Ολυμπιακό ανέφεραν πως υπήρξε επίθεση σε μέλη της ομάδας ειδικότερα στους Στέφανο Καπίνο, Δημήτρη Νικολάου, Θανάση Ανδρούτσο ενώ αστυνομικοί απώθησαν τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» με τον φροντιστή της ομάδας Δημήτρη Καραπιπέρη, να έχει χτυπησει σοβαρότερα όλων.
Μάλιστα στον Ολυμπιακό έχουν πρόθεση να πάνε το θέμα στα άκρα. Φυσικά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα προβούν σε μηνύσεις για την συμπεριφορά των αστυνομικών, οι οποίοι αντί να προστατεύουν τους ανθρώπους που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, αντίθετα τους χτυπούσαν.
Δεν έλλειψε η ένταση και στην πλευρά που βρίσκονται τα δημοσιογραφικά θεωρεία του Καραϊσκάκης. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μερίδα φιλάθλων , κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς την μεριά που βρίσκονται οι δημοσιογραφικές θέσεις του φαληρικού γηπέδου.

Εκεί συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν επί τόπου και οι οποίες προσπάθησαν να τους απωθήσουν. Ετσι για αρκετά λεπτά είχαμε ένταση και μάλιστα τα επεισόδια συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου με τις δυνάμεις της Αστυνομίας να προβαίνουν και σε χρήση χημικών.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ, Καραπαππάς: «Αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας»
Έξαλλος ήταν ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαππάς μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, καταγγέλοντας ξυλοδαρμό παικτών και φροντιστών από τα ΜΑΤ:
«Μόλις τελείωσε ο αγώνας διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια και χτύπησε τους πάντες, ποδοσφαιριστές, φροντιστές, απλούς ανθρώπους που μεταφέρουν πετσέτες ανθρώπους του μεροκάματου, χτύπησαν αλύπητα τον κόσμο, απέκλεισαν τη μονάδα αθλητικής βίας που ήθελε να μπει μέσα να μάθει τι συμβαίνει για κάποιον λόγο. Όσα έγιναν μοιάζουν με επεισόδια που θα συνέβαιναν μόνο στη χούντα! Το πιο σοβαρό είναι τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας!»