Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Μονομαχία γιά την άνοδο ΤΑΡΣΙΝΑ΄97 - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ , στο μπαραζ του Ξυλοκάστρου

ZΩΝΤΑΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ "GREEKRADIO WEB CHANNEL" & TOYΣ
"ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"

Φωτογραφία του Stefanos Kaitsas.


 

Αύριο Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στις 4:00 το απόγευμα, στο ουδέτερο γήπεδο του Ξυλοκάστρου θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στις ομάδεςΤαρσινά '97 και στον Πανευρωστινιακό
Ο νικητής του αγώνα θα κερδίσει την άνοδό του στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας ως δευτεραθλητής της Γ2 κατηγορίας, καθώς πρωταθλήτρια είχε αναδειχθεί μετά από συγκλονιστικό ντεμαράζ , ο ΑΟ. Λυποποριάς, μόλις στην τελευταία αγωνιστική στις 19/3/17.
Έτσι την Κυριακή , περίπου στις 6 το απόγευμα, θα ξέρουμε αν η ομάδα των Ταρσινών ή ο Πανευρωστινιακός θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα ακολουθήσει τον ΑΟ Λυκοποριάς , τον Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης και τον  Αστέρα Κορίνθου ( οι 2 τελευταίοι της Γ1 κατηγορίας) στη Β΄κατηγορία Κορινθίας.


Αλλά ας θυμηθούμε τι έγινε εκείνο το πρωινό της Κυριακής 19 Μαρτίου 2017 , τελευταία (18η) αγωνιστική στη Γ2 Κορινθίας , με το συγκλονιστικό φινάλε όπου ο Α.Ο. Λυκοποριάς , οι "Φυτωριούχοι" της Δυτικής Κορινθίας,, με την εκτός έδρας νίκη τους , με 3 - 0 στο Κιάτο επί της Αναγέννησης Κιάτου, έκοψαν πρώτοι το νήμα μόλις στην τελευταία   στροφή του πρωταθλήματος και ανακηρύχτηκαν αυτοί Πρωταθλητές,συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς και ανεβαίνουν επάξια στη Β΄κατηγορία Κορινθίας. Οι "Φυτωριούχοι" του Δημήτρη Λύρα στο πρωτάθλημα σημείωσαν 13 νίκες, εκ των οποίων οι 8 εκτός έδρας ( μεταξύ αυτών και οι εκτός έδρας νίκες με Ταρσινά και Πανευρωστινιακό.), 3 ισοπαλίες ( 2 εντός έδρας με Αναγέννηση Κιάτου και Αετό Κρυονερίου και μία εκτός έδρας στο Κρυονέρι) ενώ ηττήθηκαν 2 φορές στην έδρα τους ( στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου) από τον Ασπρόκαμπο και τα Ταρσινά. Ο ΑΟΛ είχε την πρώτη επίθεση στο πρωτάθλημα με ενεργητικό 51 τερματων και την 4η άμυνα στον όμιλο με παθητικό 21 τερμάτων.
Ένα βαθμό πίσω από την "ερυθρόλευκη" πρωταθλήτρια ,στους 41 βαθμούς τερμάτισαν οι ομάδες των Ταρσινών και ο Πανευρωστινιακός με 13 νίκες , 2 ισοπαλίες , 3 ήττες και τέρματα 46 - 16 έκαστος Δευτεροι σε βαθμολογία - επίθεση και άμυνα.  
Τα Ταρσινά ΄97 που στη διάρκεια του χρόνου έμοιαζαν να ελέγχουν την κατάσταση και πως σίγουρα θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, απώλεσαν πολύτιμους βαθμούς και στο τέλος , σταμάτησαν, στο Κρυονέρι  καθώς έχασαν με 1 - 0 από τον τοπικό Αετό. Η ομάδα των Ταρσινών στο πρωτάθλημα ηττήθηκε 3 φορές (1 εντός από  ΑΟ Λυκοπορίας και 2 εκτός έδρας από Πανευρωστινιακό και Αετό Κρυονερίου), ενώ σε 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι με ΑΟ Λεχαίου εντός και με Αναγέννηση Κιάτου εκτός. 
 Ο Πανευρωστινιακός από την άλλη πλευρά, δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, είδαμε όμως πως από τον Γενάρη και ύστερα που ενισχύθηκε, πήρε σημαντικά ματς και κρατήθηκε ζωντανός για την άνοδο, ενώ στο τέλος στα Ροζενά πέτυχε μεγάλη νίκη με 4 - 1 επί του ΑΟ Λεχαίου. 
Ο Πανευρωστινιακός ηττήθηκε 3 φορές ( 1 εντός από την Λυκοπορια όπως ηττήθηκε και εκτός εδρα στο Δερβένι καθώς και από τα Ταρσινά. Ισοπαλίες ο Πανευρωστινιακός απέσπασε σε Φενεό και Κρυονέρι. 
Οι δύο ομάδες (Πανευρωστινιακός και Ταρσινά ΄79 μπορεί να "έφθασαν κοντά στή πηγή και νερό να μην γεύτικαν"  όμως έμειναν ζωντανοί στον στόχο για άνοδο, την οποία θα διεκδικήσουν σε αγώνα μπαράζ, αυριο στις 4.00 το απόγευμα στο Ξυλόκαστρο.
Οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" που θα μεταδώσουν ζωντανά  ραδιοφωνικα - διαδικτυακά το μπαραζ σε συνεργασία με το "Greekradio Web Channel" σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου, εύχωνται καλή επιτυχία στις δύο ομάδες και νικητής να βγεί ο καλύτερος και το ποδόσφαιρο