Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Εντυπωσιακή η στρατιωτιhttp://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/03/parelasi6.jpgκή παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου



 Για άλλη μια χρονιά ήταν εντυπωσιακή η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Τμήματα των ενόπλων δυνάμεων παρέλασαν τιμώντας αυτή την μεγάλη μέρα. Μετά το τέλος της παρέλασης δηλώσεις έκαναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός Άμυνας αλλά και οι εκπρόσωποι των κομμάτων.
Ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε το μήνυμα της ημέρας και το συνέδεσε με τα 60 χρόνια της ενωμένης Ευρώπης που γιορτάζονται στη Ρώμη. Τόνισε ότι η Ελλάδα ανήκει στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ αλλά και ότι η ΕΕ δεν θα είναι ποτέ ίδια χωρίς την Ελλάδα.
Την ενότητα Ενόπλων Δυναμέων και λαού τόνισε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος είπε πως είναι έτοιμες να απαντήσουν σε κάθε πρόκληση.
Την Αξιωματική Αντιπολίτευση εκπροσώπησε η Ντόρα Μπακογιάννη που υπογράμμισε τη σημασία και το μήνυμα της Εθνικής Επετείου, ενώ δηλώσεις έκαναν και οι Ανδρέας Λοβέρδος εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι και ο Βασίλης Λεβέντης της Ένωσης Κεντρώων.
 Είχε προηγηθεί δοξολογία παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και στη συνέχεια, κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Ανώστου Στρατιώτη.