Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Θέλετε να χάσετε λίπος; Αυτό είναι το μυστικό...

cuminspoonromanou.jpgΘέλετε να χάσετε λίπος; Αυτό είναι το μυστικό


Προσπαθείτε να χάσετε βάρς και η ζυγαριά έχει “κολλήσει”; Μία κουταλιά της σούπας κύμινο την ημέρα θα σας βοηθήσει να χάσετε τριπλάσιο βάρος από όσο υπολογίζατε και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το κύμινο, εκτός από το γεγονός ότι βοηθά στην απώλεια βάρους,
θα μειώσει το λίπος από το σώμα σας και θα βελτιώσει σημαντικά και τα επίπεδα της χοληστερόλης σας, με φυσικό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα 

desire-discrepanciese123.jpgΣεξ: Όταν ο ένας θέλει περισσότερο από τον άλλον


Ο/η σύντροφός σας φαίνεται να θέλει σεξ κάθε μέρα, αλλά για εσάς είναι αρκετό μία φορά την εβδομάδα ή ακόμα και μία φορά το μήνα; Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα 

fronim.ets.jpgΔόντια: Πρώτες βοήθειες για τα απρόοπτα στο σπίτι


Τα προβλήματα στα δόντια συχνά παρουσιάζονται την λάθος ώρα, στον λάθος τόπο, όπου η πρόσβαση στον οδοντίατρο δεν είναι εύκολη. Είτε πρόκειται για μεταμεσονύκτιες ώρες, είτε για διακοπές σε παραμεθόριο περιοχή, υπάρχουν κάποιες κινήσεις που πρέπει να κάνετε πριν καταφέρετε να φτάσετε στον οδοντίατρο.    

Διαβάστε περισσότερα 

peepoolromanou.jpgΜπορεί μία πισίνα να περιέχει ούρα; Ναι, απαντά καναδική μελέτη


Μέχρι και 75 λίτρα ούρων μπορεί να περιέχει μια μεγάλη πισίνα, σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά, στο πλαίσιο της οποία ελήφθησαν περισσότερα από 250 δείγματα από 31 διαφορετικές πισίνες. Kαι τα κακά νέα δεν σταματούν εδώ: η έρευνα έδειξε πως τα ούρα μπορούν να αντιδράσουν με τα χημικά που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση των πισίνων, προκαλώντας άσθμα και ερεθισμό στα μάτια των λουομένων.

Διαβάστε περισσότερα 

applymakeupromanou22.jpgΤα λάθη στο μέικαπ που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη


To μέικαπ είναι η βάση του μακιγιάζ μας και η βάση της όλης μας εμφάνισης. Είναι πολύ δύσκολο όμως να χτίσεις μια όμορφη, λαμπερή εμφάνιση πάνω σε ένα μέικαπ που σπάζει.

Διαβάστε περισσότερα 

obesemumobesekidromanou.jpgOι παχύσαρκες μαμάδες δεν "βλέπουν" την παχυσαρκία των παιδιών τους


Οι υπέρβαροι γονείς δεν έχουν πάντα υπέρβαρα παιδιά, η εικόνα όμως μιας οικογένειας όπου όλα τα μέλη της είναι υπέρβαρα, δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο! Και είναι και σοβαρό αν σκεφθούμε ότι οι υπέρβαρες μητέρες συχνά δεν συνειδητοποιούν ότι τα παιδιά τους είναι εξίσου υπέρβαρα.

Διαβάστε περισσότερα 

womanheartdiseaseromanou22.jpgΑνισότητα των δύο φύλων στη φροντίδα της καρδιάς


Nέα μελέτη αναδεικνύει ένα φυλετικό χάσμα στον έλεγχο, τη διάγνωση και την πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου, με τις γυναίκες να υστερούν σημαντικά.

Διαβάστε περισσότερα 

nanoknifee12.jpgNanoKnife: Παρουσιάστηκαν τα πρώτα περιστατικά αντιμετώπισης καρκίνου παγκρέατος στην Ελλάδα


Η επίσημη παρουσίαση των πρώτων περιστατικών αντιμετώπισης καρκίνου παγκρέατος με το NanoKnife και τη μέθοδο IRE (Μη αναστρέψιμη ηλεκτροδιάτρηση) στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 1ου  Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Ήπατος, Παγκρέατος και Χοληφόρων, που διεξήχθη στις 3-5 Μαρτίου 2017, στην Αθήνα.
Διαβάστε περισσότερα  

stogiatro.gr