Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

5 ερωτήσεις για το ουρικό οξύ ...

u.a.e123.jpg

5 ερωτήσεις για το ουρικό οξύ


Στα 100.000 άτομα, τα 300 θα παρουσιάσουν αύξηση των επιπέδων του ουρικού οξέως κάποια στιγμή στη ζωή τους. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Διαβάστε περισσότερα

Αιχμές κατά μεγάλων συμφερόντων για το “φρένο” στις άδειες των Μ.Η.Ν

pemine1.jpg

Ερωτήματα προκαλεί η διακοπή χορήγησης αδειών λειτουργίας σε Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας (ΜΗΝ) μόνο στην Αττική. Οι συγκεκριμένες μονάδες, που λειτουργούν εδώ και δεκαετίες σε όλες τις προηγμένες χώρες, συμβάλλουν καθοριστικά στη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των ασθενών, με σημαντικά

χαμηλότερο κόστος από εκείνο των νοσοκομείων και των ιδιωτικών κλινικών.

Διαβάστε περισσότερα

foodstrongbonese1.jpgΔιατροφή για γερό σκελετό: Τι να τρώτε και τι να αποφεύγετε


Με πρωταγωνιστές το γάλα και τα προϊόντα του, η διατροφή μας βοηθάει να «χτίσουμε» το σώμα, που θα μας κρατήσει όρθιους, μέχρι τελικής πτώσεως.

Διαβάστε περισσότερα

Τι πρέπει να κάνει αυτός που ροχαλίζει;

mansnoringromanou.jpg
Το ροχαλητό σε κάποιες περιπτώσεις έχει αποτελέσει ακόμη και αιτία... διαζυγίου. Ωστόσο δεν είναι μόνο ενοχλητικό για τον σύντροφο με τον οποίο μοιραζόμαστε το κρεβάτι μας, αλλά και επικίνδυνο για την υγεία μας. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ένα άτομο που ροχαλίζει θα πρέπει να αναζητήσει τη βοήθεια ειδικού, καθώς το ροχαλητό μπορεί να είναι ένδειξη ή απόδειξη σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Διαβάστε περισσότερα

celluliteromanou33.jpg9 κινήσεις και... αντίο κυτταρίτιδα!


Η έλευση της άνοιξης θυμίζει στις περισσότερες γυναίκες ότι το καλοκαίρι πλησιάζει απειλητικά. Τότε θυμούνται ότι πρέπει να ασχοληθούν με το σώμα τους, καθώς το καυτό ερώτημα "Πώς θα βγω στην παραλία;" επιστρέφει.

Διαβάστε περισσότερα

Ποδήλατο στην κίνηση; Μήπως κάνει περισσότερο κακό παρά καλό;


biketrafficjamromanou22.jpgΦανταστείτε να είστε κολλημένος στην κίνηση, πίσω από ένα λεωφορείο και να είστε αναγκασμένος να εισπνέετε το καυσαέριό του. Σίγουρα δεν είχατε αυτό στο μυαλό σας όταν αποφασίζατε να ζήσετε πιο υγιεινά, αφήνοντας το αυτοκίνητο στην άκρη και επιλέγοντας ποδήλατο για τις μετακινήσεις σας...

Διαβάστε περισσότερα 


 

happysexworkromanou.jpg

Θέλετε να πετύχετε επαγγελματικά; Κάντε σεξ!


Mια υγιής σεξουαλική ζωή είναι το ...εισιτήριο για την ικανοποίηση από την εργασία και την επαγγελματική επιτυχία υποστηρίζει μελέτη του Πανεπιστημίου του Όρεγκον.

Διαβάστε περισσότερα

sgr245.jpgΕλκώδης κολίτιδα: H κολεκτομή αυξάνει τον κίνδυνο χολολιθίασης



Αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης χολόλιθων διατρέχουν οι ασθενείς με ελκώδη κολίτιδα που έχουν υποβληθεί σε κολεκτομή, μια χειρουργική επέμβαση που γίνεται για την αφαίρεση του συνόλου ή τμήματος του παχέος εντέρου.


Διαβάστε περισσότερα

jansseneq.jpgJanssen: Ο 1ος απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας με τα πιο αυστηρά διεθνή standards


Την πρώτη Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας με βάση τις οδηγίες Global Reporting Initiative (GRI- G4) που είναι από τα πιο αυστηρά πρότυπα διεθνώς, εξέδωσε πρόσφατα η Janssen Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα
 


 


stogiatro.gr