Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Κώστας Κουσουλός: "Συγχαρητήρια σε όλους, Το καρναβάλι της Ευρωστίνης έχει γίνει και πάλι θεσμός, όπως τις παλιές εποχές!!"

Φωτογραφία του George Tsagris.
 Εδώ και ένα 24ωρο, ενα ακόμη Δερβενιώτικο καρναβάλι, το Καρναβάλί της Ευρωστίνης 2017 , πέρασε στην ...ιστορία, σημειώνοντας επιτυχία.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Αντιδημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Κωνσταντίνου Κουσουλού, ο οποίος τόνισε τα εξής:
"Το Καρναβάλι της Ευρωστίνης χτες με την κεντρική παρέλαση και το κάψιμο του Καρνάβαλου στην κεντρική πλατεία Δερβενίου,έφτασε στο τέλος του!! Συγχαρητήρια σε όλους,που πραγματικά έδωσαν τα πάντα. 
Από τα καταστήματα του τόπου μας,τους συλλόγους,τους χορηγούς και όλους που έδωσαν και την ψυχή τους για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα!! 
Και το μεγαλύτερο μπράβο,που πραγματικά τους αξίζει γιατί έδωσαν και την ψυχή τους στα παιδιά της Καρναβαλικής Επιτροπής!!
Το καρναβάλι της Ευρωστίνης έχει γίνει και πάλι θεσμός, όπως τις παλιές εποχές!! Αποχαιρετησαμε το Καρναβάλι Ευρωστίνης 2017 και από αύριο κιόλας θα συνθέσουμε και θα συνεργαστουμε όλοι μαζί για το επόμενο Καρναβάλι μας 2018!! Συγχαρητήρια σε όλους!!
 Φωτογραφία του George Tsagris.