Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Το πρωτάθλημα στην Κορινθία παίρνει "φωτιά" - Η αγωνία στο κατακόρυφο

Pdigxpcg
Εννέα αγωνιστικές αγωνίας ακόμα για να λήξει  το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, περιόδου 2106-2017.                                                                                        
Μνηστήρες του τίτλου που οδηγεί στην Γ΄ Εθνική είναι, ο Πέλοπας Κιάτου, η Κόρινθος 2006 και ο ΠΑΣ Κόρινθος. Και οι τρεις ομάδες θα δώσουν σκληρή μάχη για να τον κατακτήσουν.           
Αλλά ας δούμε το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα των τριών μνηστήρων του τίτλου.Με έντονα γράμματα οι εκτός έδρας αγώνες των τριών  αντιπάλων: 
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ ( 53 βαθμούς σε 21 αγώνες)
Ελλάς Βέλου , Πανσολυγειακός, Τενεάτης Αθικίων , Αστέρας Δερβενίου, Κόρινθος '06, Ηρακλής Λεχαίου, Ολυμπιακός Άσσου, ΠΑΣ Κόρινθος, Ηρακλής Ξυλοκάστρου
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 (52 βαθμούς σε 21 αγώνες)
Αστέρας Δερβενίου, ΠΑΣ Κόρινθος, Ηρακλής Λεχαίου , Ολυμπιακός Άσσου, Πέλοπας Κιάτου, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Θύελλα Πετρίου, Ισθμιακός, Ατρόμητος Χιλιομοδίου

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (50 βαθμούς σε 21 αγώνες)
Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Κόρινθος '06, Πανκαμαριακός , Ηρακλής Λεχαίου ,Παννεμεατικός, Ολυμπιακός Άσσου, ΣΦΛ Ολυμπιακός , Πέλοπας Κιάτου, Ελλάς Βέλου
Από ότι φαίνεται το πρωτάθλημα στην Κορινθία στις 9 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την λήξη του παίρνει "φωτίά" καθώς η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Με τις τρεις  πρωταγωνίστριες ομάδες να πηγαίνουν σχεδόν μαζί μέχρι το τέρμα με μία εξ αυτών να κόβει  το νήμα , στο πόντο πρώτη συγκεντρώνοντας πάνω από 70 βαθμούς.

Ο πρωτοπόρος Πέλοπας Κιάτου έχει συγκεντρώσει 53 βαθμούς σε 21 αγώνες 
17 νίκες ( 9 εκτός έδρας), 2 ισοπαλίες ( εντός με Ισθμιακό και Κορινθο ΄06)  και 2 ήττες ( εκτός από Παννεμεατικό και Ηρακλή Λεχαίου) με τερματα 53 - 11.

Τους "ερυθρόλευκους" του Κιάτου ακολουθεί στο πόντο , με 52 βαθμούς η Κόρινθος 2006, 16 νίκες (8 εκτός έδρας), 4 ισοπαλίες ( 2 εντός με ΠΑΣ Κόρινθο και Τενεάτη Αθικίων - 2 εκτός με Παννεμεατικό και Πέλοπα Κιάτου) και μία ήττα (εκτός από τον Πανκαμαριακό) με τέρματα 50 - 6.
 
Στους 50 βαθμούς και στην τρίτη θέση ακολουθεί ο ΠΑΣ Κόρινθος,16 νίκες ( 7 εκτός έδρας) ,2 ισοπαλίες ( 1 εντός με Ελλάδα Βέλου - 1 εκτός έδρας με Κόρινθος ΄06) και 3 ήττες ( 1 εντός από Ισθμιακό - 2 εκτός έδρας από Αστέρα Δερβενίου και Πέλοπα Κιάτου) με τέρματα 46 - 11.