Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Αγώνες "φωτιά" στην Α΄ Κορινθίας σε Λουτράκι και Πετρί

Αποτέλεσμα εικόνας για Ολυμπιακός Λουτρακίου - ΠΑΣ Κόρινθος
Με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται, αύριο Σάββατο στις 3.00 μ.μ., το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας.
Δύσκολη έξοδο στο Λουτράκι, πραγματοποιεί η πρωτοπόρος Κόρινθος ’06, απέναντι στον Ολυμπιακό Λουτρακίου που αναζητά βαθμούς σωτηρίας για την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ η ΄06  θέλει την νίκη που θα τη διατηρήσει επικεφαλής στην βαθμολογία. Κατά τον πρώτο αγώνα στο ΔΑΚ η ΄06 , είχε επικρατήσει με 3 - 0 επί των "ερυθρολεύκων" του Λουτρακίου.
Στο Κιάτο ο Πέλοπας,  καραδοκεί σε τυχόν "στραβοπάτημα" της '06 , στο Λουτράκι, να περάσει επικεφαλής καθώς αγωνίζεται με τον ουραγό Ατρόμητο Χιλιομοδίου , τον οποίο είχε νικήσει με 4 - 0 κατά τον πρώτο γύρο στο Χιλιομόδι. Έξοδο στο Πετρί πραγματοποιεί ο ΠΑΣ Κόρινθος, απέναντι στην τοπική Θύελλα, σε ένα δύσκολο και για τις δύο ομάδες καθώς αναζητούν βαθμούς. Η Θύελλα θέλει πάση θυσία τρίποντο για την  παραμονή της στην κατηγορία, ενώ ο ΠΑΣ θέλει την νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει. Κατά τον πρώτο γύρο ο ΠΑΣ είχε επικρατήσει στο Συνοικισμό με 3 - 1 επί της Θύελλας.
Ενδιαφέροντας αγώνας θα γίνει στο Βέλο ανάμεσα στην τοπική Ελλάδα και στον ισόβαθμό της Αστέρα Δερβενίου, ο οποίος κατά τον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου με 4 - 2.
Στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής, μετά την νίκη του στο Κύπελλο, την Τετάρτη επί της Δάφνης στα Εξαμίλια, αύριο θα επιδιώξει  να επιστέψει , μετά από πολύ καιρό στις νίκες του και στο πρωτάθλημα , απέναντι στον Ισθμιακό που αγνοεί , και αυτός την νίκη το 2017. Η ομάδα του Ισθμού κατά τον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με 1 - 0 των Ξυλοκαστριτών στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ". 

Φωτογραφία του Tassos Mitsopoulos.Ο Πανκαμαριακός, που την Τετάρτη αποκλείστηκε άδοξα στη παράταση στο Συνοικισμό από τον ΠΑΣ Κόρινθο, από κύπελλο, παίζοντας με 9 παίκτες, αγωνίζεται , αύριο στον Άσσο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό και θα επιδιώξει να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία του και τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του που έχει στο πρωτάθλημα. Κατά τον πρώτο γύρο η ομάδα του Καμαρίου ,στο Ξυλόκαστρο, είχε επικρατήσει με 3 - 0 επί των "ερυθρολεύκων" του Άσσου. 

Ο αγώνας του Άσσου θα μεταδοθεί αποκλειστικά ραδιοφωνικά από το Greekradio web channel και τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου και δημοσιογραφική υποστήριξη του Βασίλη Λάλου
Βαθμούς για την παραμονή του στην κατηγορία αναζητά ο Ηρακλής Λεχαίου, που υποδέχεται τον Παννεμεατικό, στο Λέχαιο. Ο Παννεμεατικός που αποκλείστηκε στο κύπελλο , την Τετάρτη στη Νεμέα στα πέναλτι από τον Τενεάτη, κατά τον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με 2 - 1.
Τέλος στο Σοφικό ο Πανσολυγειακός αντιμετωπίζει τον Τενεάτη Αθικίων που την Τετάρτη προκρίθηκε στη Νεμέα, στους "4" του Κυπέλλου Κορινθίας. Οι δύο ομάδες κατά τον αγώνα του πρώτου γύρου στα Αθίκια είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1 -1.

H 18η αγωνιστική
Θύελλα Πετρίου - ΠΑΣ Κόρινθος
Πέλοπας Κιάτου -  Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Πανσολυγειακός - Τενεάτης Αθικίων
ΣΦΛ Ολυμπιακός -  Κόρινθος '06
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Ισθμιακός
Ολυμπιακός Άσσου - Πανκαμαριακός
Ελλάς Βέλου - Αστέρας Δερβενίου
Ηρακλής Λεχαίου - Παννεμεατικός