Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Αυτούς τους γραμματείς αλλάζει η ΝΔ μετά τον Οικονόμου

Αποτέλεσμα εικόνας για nea dimokratia
Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα έχουν κομματική θέση όσοι έχουν αποφασίσει να πολιτευτούν και γι’αυτό το λόγο συνεχίζονται οι αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία.
Όσοι γραμματείς λοιπόν θα πολιτευτούν αναγκαστικά θα αποχωρήσουν με την
αρχή να έχει γίνει με τον μέχρι πρότινος γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού, Γιάννη Οικονόμου ο οποίος, απ’ ότι όλα δείχνουν, θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθήνας.
Σε περίπτωση λοιπόν που προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές για να μην υπάρξει η παραμικρή αναστάτωση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θέλει να τελειώνει από νωρίς το συγκεκριμένο θέμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αλλαγές και σε άλλες γραμματείες των οποίων οι επικεφαλείς έχουν καταλήξει ότι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.
Συγκεκριμένα, μετά τον Γιάννη Οικονόμου, σειρά παίρνουν ο γραμματέας Επιστημονικών φορέων Νίκος Κωστόπουλος ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος στη Β’ Αθήνας, ο γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Βασίλης Ξυπολυτάς, που επίσης θα πολιτευτεί στη Β’ Αθήνας καθώς και ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Τάσος Γαϊτάνης για την ίδια εκλογική περιφέρεια.
Επίσης από τους αναπληρωτές γραμματείς βέβαιη θεωρείται η κάθοδος του Νικόλαου Πέππα, αναπληρωτή γραμματέα Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων, στην περιφέρεια Αττικής, του αναπληρωτή γραμματέα Επιστημονικών Φορέων, Γιώργου Κώτσηρα, επίσης στην περιφέρεια Αττικής καθώς και του αναπληρωτή γραμματέα Προγράμματος, Μανώλη Γραφάκου ο οποίος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υποψήφιος στη Β’ Αθήνας.