Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Διχασμένοι οι Αγρότες της Αιγιάλειας: «Δεν γίνεται να φτερνίζεται ο Μπούτας και να κρυώνουν οι παρατρεχάμενοί του» Ο Σύλλογος που διαχώρισε τη θέση του

Διχασμένοι οι Αγρότες της Αιγιάλειας: «Δεν γίνεται να φτερνίζεται ο Μπούτας και να κρυώνουν οι παρατρεχάμενοί του» Ο Σύλλογος που διαχώρισε τη θέση του
Ο Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος Αιγιάλειας αποφάσισε να μην συμμετέχει στις αγροτικές κινητοποιήσεις της περιοχής, που ξεκίνησαν από χτες,  με δίωρο αποκλεισμό της εθνικής Πατρών-Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου. «Δεν γίνεται να φτερνίζεται ο Μπούτας {αγροτοσυνδικαλιστής του ΚΚΕ} και να κρυώνουν οι παρατρεχάμενοί του…

Οι συγκεκριμένοι, που έχουν βγει σήμερα, ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στο ΚΚΕ, οι οποίοι μέχρι και σήμερα, δεν συνεργάζονται με κανέναν, ακολουθούν μόνο μια κεντρική γραμμή, που παίρνουν από το κόμμα τους, και οι οποίοι κάθε χρόνο, πουλάνε τον αγώνα, ανάλογα με το τι τους συμφέρει».
Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιάλειας Παρασκευάς Σπυρόπουλος για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, που ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα στην Αιγιαλεία.
Ο συγκεκριμένος σύλλογος αναφέρει ότι δεν παίρνει πρόσταγμα από κανέναν για το πότε τα μέλη του θα βγουν στους δρόμους. Μάλιστα αυτό, που διερωτώνται είναι, «ποιος έχει δώσει την εξουσιοδότηση σε αυτούς τους ανθρώπους, να λένε ότι εκπροσωπούν το αγροτικό κίνημα; Για αυτό και διαχωρίζουμε την θέση μας. Υπάρχουν πάρα πολλοί αγρότες, οι οποίοι πραγματικά πεινάνε και περνούν δύσκολα, και δεν εκπροσωπούνται αυτοί την στιγμή».
Μάλιστα οι αγρότες δηλώνουν ότι ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις εξηγώντας ότι «εμείς δεν βλέπουμε να υλοποιήθηκε κάτι, δεν είδαμε να άλλαξε κάτι στο ασφαλιστικό, σε αυτό, που του λέγαμε εμείς του πρωθυπουργού. Δεν άλλαξε κάτι στο φορολογικό, στον Φ.Π.Α., στο κόστος παραγωγής. Τα πράγματα έχουν χειροτερέψει», δήλωσε ο πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιάλειας.
Ο κ. Σπυρόπουλος δήλωσε ότι αυτές τις ημέρες γίνονται γενικές συνελεύσεις σε όλους τους ανεξάρτητους συλλόγους της Πελοποννήσου, όπου και συντονίζονται μεταξύ τους τα μέλη, ακούν τις γνώμες των αγροτών, και θα βγάλουν μια απόφαση. «Θα έχουμε προς τα τέλη της εβδομάδας παμπελοποννησιακό συντονιστικό για να αποφασίσουμε το μέλλον των κινητοποιήσεων», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιάλειας.
thebest.gr