Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Στην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητηθεί το Πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ιδιοκτητριών εταιρειών ΜΜΕ

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόταση για τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του Πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας» υπέβαλαν σήμερα ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέξης Τσίπρας και οι 144 βουλευτές του κόμματός του, καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων - Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία κ. Πάνος Καμμένος και οι 9 βουλευτές του κόμματός του.
Οι υπογράφουσες και υπογράφοντες βουλευτές προτείνουν την εγγραφή στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση του Πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 148, παράγραφος 3, του Κανονισμού της Βουλής, που θα διεξαχθεί με ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 137.
Η συζήτηση αναμένεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017.