Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

10 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να σώσετε τον γάμο σας

stogiatro.gr 

10 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να σώσετε τον γάμο σας

ContemplatingDivorce.jpg
Προβλήματα στη σχέση ή τον γάμο σας; Δεν είστε οι μόνοι!  Για την ακρίβεια, τα περισσότερα ζευγάρια περνούν κάποια στιγμή της κοινής τους ζωής μια τέτοια φάση. Και τότε χρειάζεται να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια πριν πουν οριστικά αντίο. Εκτός αν τα έχουν ήδη εξαντλήσει...

Διαβάστε περισσότερα 

listxeirets.jpgΞεκινά η λίστα των χειρουργείων - Πώς θα εξασφαλίζεται η ισότιμη πρόσβαση


Υπεγράφη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και αναμένεται εντός της εβδομάδας να δημοσιευθεί η Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζεται  ο τρόπος κατάρτισης, οργάνωσης και βέλτιστης λειτουργίας της
Λίστας Χειρουργείου με σκοπό τη διαφάνεια, την ισότητα και τη μείωση των χρόνων αναμονής στις χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα 

cigbreakfree.jpgΠαιχνίδι στο κινητό σας βοηθά να κόψετε το κάπνισμα


Aν μία από τις υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας για τη φετινή χρονιά ήταν ότι θα κόψετε το κάπνισμα, μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που ανέπτυξαν ψυχολόγοι υγείας, σε συνεργασία με σχεδιαστές παιχνιδιών και μόλις παρουσιάστηκε στην Αγγλία, θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

Διαβάστε περισσότερα 

Σεξ μετά τα 50

seniorsex.jpg
Αφού αποτέλεσαν μέρος της λεγόμενης σεξουαλικής επανάστασης, οι baby boomers, όσοι δηλαδή γεννήθηκαν από το 1946 έως το 1955 (από 61 έως 70 ετών σήμερα) είναι μία γενιά ηλικιωμένων που φαίνεται να έχουν ακόμη προσδοκίες από το σώμα τους και τη σεξουαλική τους έκφραση, σε σχέση με προηγούμενες γενιές. Όχι μόνο δείχνουν πολύ νεώτεροι από ό,τι είναι, αλλά αισθάνονται κιόλας νεώτεροι και φέρονται σαν νεώτεροι. Και οι περισσότεροι από αυτούς δεν φάινπονται πρόθυμοι να εγκαταλείψουν το σεξ, παρά τις ορμονικές αλλαγές ή τις σωματικές παθήσεις που μπορεί να τους ταλαιπωρούν.

Διαβάστε περισσότερα 

thesmoi2ets.jpgΑλλάζει η διαδικασία αποζημίωσης για Θεραπείες Ειδικής Αγωγής και Οπτικών


Νέες διαδικασίες αποζημίωσης υλοποιεί ο ΕΟΠΥΥ για τις Θεραπείες Ειδικής Αγωγής και την προμήθεια Οπτικών Ειδών. Την ίδια στιγμή αναπροσαρμόζει την σχέση της Υπηρεσίας τόσο με τους δικαιούχους των παροχών, όσο και με τους προμηθευτές.

Διαβάστε περισσότερα 

prokasets.jpgΕκδόθηκε η προκήρυξη των 1.666 θέσεων σε νοσοκομεία και ΕΟΦ - Κλάδοι και ειδικότητες


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ η προκήρυξη 7Κ/2016 στο ΦΕΚ (14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την κάλυψη των 1.666 μόνιμων θέσεων σε νοσοκομεία και ΕΟΦ, με σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστε περισσότερα 

liquid_nicotine.jpgΠροσοχή! Τοξική για τα παιδιά η υγρή νικοτίνη των ηλεκτρονικών τσιγάρων


Διασωληνωμένο στην εντατική κατέληξε ένα 6χρονο παιδί, που κατά λάθος ήπιε την υγρή νικοτίνη που οι γονείς της χρησιμοποιούσαν για τα ηλεκτρονικά τους τσιγάρα, αναφέρεται στο επιστημονικό περιοδικό Annals of Emergency Medicine.

Διαβάστε περισσότερα 

ΠΦΣ: Ακριβαίνουν τα φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή


Πριν καλά καλά ξεκινήσει η νέα χρονιά, οπότε και άρχισε να εφαρμόζεται η ρύθμιση περί απελευθέρωσης των τιμών των  Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων ( ΜΗΣΥΦΑ), ετοιμάζονται και οι πρώτες αυξήσεις, καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ).

Διαβάστε περισσότερα 

asfsteets.jpgΝέο ασφαλιστικό: Συζήτηση στο ΣτΕ για τη μείωση των συντάξεων


Την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου 2017 συζητείται στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), μετά από προσφυγή του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), το θέμα της μείωσης των συντάξεων που προκύπτει από την εφαρμογή των διατάξεων του νέου ασφαλιστικού νόμου την 1η Ιανουαρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα