Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Οι Δυτικοί Κορινθιακοί Ορίζοντες και το GREEKRADIO WEB CHANNEL τροποποιηούν το πρόγραμμά τους - ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΕΙΚΟΝΑ &ΗΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες! Χιόνια και ψύχος σε όλη τη χώρα

Για ιστορικό χιονιά στην Αττική και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας κάνουν λόγο οι μετεωρολόγοι! «Τα προγνωστικά στοιχεία συνεχώς βελτιώνονται με αποτέλεσμα σχεδόν να έχει "κλειδώσει" ένας από τους ιστορικότερους χιονιάδες για την Αττική, αυτός της προσεχούς Πέμπτης.

Από το απόγευμα της Τετάρτης και στη συνέχεια η θερμοκρασία θα σημειώνει κάθετη πτώση και ειδικά από τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας η πτώση αυτή θα είναι ραγδαία! 
Ισχυρές χιονοπτώσεις θα ξεκινήσουν στην Κορινθία ειδικά σε Σοφικό και Τρίκαλα, και σε όλη την Ανατολική Πελοπόννησο που θα συνεχιστούν την Πέμπτη και την Παρασκευή!
 
Ο σταθμός μας και οι Δυτικοί Κορινθιακοί Ορίζοντες θα τροποποιήσουν το πρόγραμμά τους και τόσο από την ιστοσελίδα μας εδώ, όσο και από τον 
ιστοχώρο του facebook με έκτακτα επιτόπου  ρεπορτάζ και εκπομπές  με εικόνα και ήχο ,θα σας ενημερώνουν συνεχώς για την εξέλιξη του καιρού στην Κορινθία και την κίνηση στα οδικά δίκτυα...

GREEKRADIO WEB CHANNEL ON FACEBOOK

GREEKRADIO ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

GREEKRADIO ANDROID & I PHONE

 Δυτικοί Κορινθιακοί Ορίζοντες