Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Μια συνάντηση… γεμάτη νόημα, του Καραμανλή με δημάρχους της Θεσσαλονίκης


Μετά τα πρόσφατα εγκαίνια της νέας Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Ραφήνα, ο Κώστας Καραμανλής πρωταγωνίστησε σε ακόμη μια δράση εξωστρέφειας, γεμάτη νόημα.
Ο πρώην πρωθυπουργός και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, παραμένει το δημοφιλέστερο πολιτικό πρόσωπο στον χώρο της Κεντροδεξιάς…
και όχι μόνο. Με τις δημόσιες εμφανίσεις του να δείχνουν τη διαφορά του από το σημερινό πολιτικό προσωπικό του τόπου, καθώς ο Κώστας Καραμανλής δεν γίνεται δέκτης της οργής και του αναθέματος των πολιτών, όπως συμβαίνει με άλλους κορυφαίους πολιτικούς, που έχουν σήμερα δικαίωμα υπογραφής για τον τόπο, ή… διεκδικούν να αποκτήσουν.
Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, αλλά και το σχετικό ρεπορτάζ του thestival.gr, “με Δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Η συνάντηση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου.
Δήμαρχοι και πρώην πρωθυπουργός συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και για την πολιτική επικαιρότητα ενώ θυμήθηκαν στιγμές από την πολιτική τους δράση όταν ακόμη ο Κώστας Καραμανλής ήταν βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι: Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης”.
Ακόμη μια δημόσια εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή που θυμίζει ότι διατηρεί ακέραιο το πολιτικό κεφάλαιό του.