Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Κύπελλο Ελλάδας: Εύκολες νίκες για Λεβαδειακό και Ξάνθη

Κύπελλο Ελλάδας: Εύκολες νίκες για Λεβαδειακό και Ξάνθη!Εύκολες νίκες σημείωσαν οι Λεβαδειακός και Ξάνθη. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε με 3-1 του Πανσερραϊκού, ενώ η ακριτική ομάδα επιβλήθηκε με 3-1 της Καλλονής.
Στη Βοιωτία, ο Παππάς άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο 13΄ ο Ουόν, μετά από κόρνερ του Ζεζίνιο, διπλασίασε με σουτ τα τέρματα των Βοιωτών. Ο Γιακουμάκης με κεφαλιά στο 41΄, μετά από σέντρα του Τόπι, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 66΄ με διπλή προσπάθεια του Κάκκο.

Στην Ξάνθη, οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα στην 1η αγωνιστική από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήθελαν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να μείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Η Ξάνθη προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ του Ράνου, ενώ το 2-0 έκανε ο Λάζιτς με σουτ έπειτα από απόκρουση του Μανιάτη σε κεφαλιά του Λισγάρα. Το ίδιο εντυπωσιακά ξεκίνησε η Ξάνθη και το 2ο ημίχρονο, όταν με πλασαριστό σουτ του Νιέτο στο 47΄ που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μανιάτη, προηγήθηκε με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 στο 70΄ με σουτ του Φράγκου.