Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Ανάκληση "ΜΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ" εμφιαλωμένου νερού από τον ΕΦΕΤ


EMFIALOMENO_NERO.jpgΑνάκληση εμφιαλωμένου νερού από τον ΕΦΕΤ


Στην ανάκληση εμφιαλωμένου επιτραπέζιου νερού προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), καθώς ύστερα από σχετικούς ελέγχους, το προϊόν κρίθηκε ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ-ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ.

Διαβάστε περισσότερα 

optikiepafiets.jpgΓιατί είναι δύσκολο να κοιτάμε το συνομιλητή μας στα μάτια – Νέα μελέτη


Ομάδα ερευνητών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Κιότο, βρήκαν μια πιθανή εξήγηση για το λόγο για
τον οποίο οι άνθρωποι μερικές φορές δυσκολεύονται να διατηρήσουν οπτική επαφή, με το συνομιλητή τους.

Διαβάστε περισσότερα 

auntkissets.jpg"Φίλα παιδί μου τη... θεία" - Μια συμπεριφορά των γονιών που διχάζει


Mια μάλλον «αιρετική» καμπάνια σε σχέση με την κακοποίηση των παιδιών «τρέχει» αυτή τη στιγμή στη Νέα Ζηλανδία. Η καμπάνια αναφέρει ότι κανένας γονιός δεν έχει το δικαίωμα να λέει στο παιδί του να αγκαλιάζει ή να δίνει φιλιά στους φίλους και στους συγγενείς του.

Διαβάστε περισσότερα 

eesets.jpgΕΕΣ: Streetwork για τους άστεγους και τους μετανάστες


Δράσεις για την παροχή άμεσης κοινωνικής βοήθειας και στήριξης σε ομάδες ατόμων που ζουν στο δρόμο πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή στις 16, 17 & 18 Δεκεμβρίου 2016, αντίστοιχα, καθώς και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα 

Περιπρωκτικό συρίγγιο: Πόσο επικίνδυνο είναι;

PERIPROKTIKO_SUIRIGGIO.jpg

Εξαιρετικά επιβλαβές μπορεί να καταστεί το περιπρωκτικό συρίγγιο, μια πάθηση που βρίσκεται σε αύξηση τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να συνοδεύεται από την αντίστοιχη αύξηση της πληροφόρησης των ανθρώπων γι’ αυτήν.

Διαβάστε περισσότερα 

kidepets.jpgΠαιδική Επιληψία: Κετογόνος δίαιτα αντί για φάρμακα;


Η διάγνωση της επιληψίας στα παιδιά, αναμφίβολα γεμίζει με αγωνία και φόβο την οικογένεια. Ωστόσο, το 80% των παιδιών τελικά θα απαλλαγεί από τις κρίσεις και μόνο ένα ποσοστό μικρότερο του 15% θα πάρουν χρόνια φαρμακευτική αγωγή, λόγω ανθεκτικών στη θεραπεία κρίσεων.

Διαβάστε περισσότερα 

Οδηγός επιβίωσης για το κρυολόγημα

coldremedies.jpg
Περισσότεροι από 200 ιοί ταλαιπωρούν και φέτος τους περισσότερους Έλληνες- οι περισσότεροι από τους οποίους προσβάλλουν το ανώτερο αναπνευστικό. Παρακάτω, σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές για να ξεπεράσετε το κοινό κρυολόγημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανώδυνα.

Διαβάστε περισσότερα 

pharmacets.jpgΦαρμακοποιοί:Αρνούνται τις νέες συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ


Ότι δεν θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ που υποχρεώνει τα φαρμακεία να αποκτήσουν βεβαίωση πιστοποίησης ISO, προκειμένου να μπορούν να διαθέτουν υγειονομικό υλικό, αποφασίστηκε ομόφωνα κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).

Διαβάστε περισσότερα 

IΣΑ: Διευκρινίσεις για την προμήθεια τερματικών αποδοχής καρτών POS

etsdocpa.jpg
Την απόφασή του να συνεργαστεί με την Τράπεζα Eurobank, όσον αφορά στη διάθεση των μηχανημάτων POS, λόγω των προνομιακών όρων προς τα μέλη του, ανακοίνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), στο πλαίσιο της τροποποίησης του νόμου για τον τρόπο εξόφλησης των συναλλαγών μεταξύ ιδιωτών-καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Διαβάστε περισσότερα 


stogiatro.gr