Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Ένα ντέρμπι από τα παλιά Φωστήρας - Παναχαϊκή


Με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (18.12) , στις 15:00, το πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Η πρωτοπόρος Παναχαϊκή δοκιμάζεται ,εκτός έδρας , στον Ταύρο, κόντρα στο Φωστήρα, στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας. Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες, ένα ματς από τα παλιά.
 Ο  τεχνικός του "Φωνέα των Γιγάντων" Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Δωροβίνη, Μπιτσάνη , Ζαγοριανό και τον τιμωρημένο Κράσι. Από την άλλη μεριά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος της Παναχαϊκής επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Σούλης Β., Βρονταράς, Χαλκιάς, Βλάχος, Μπιτσάκος, Αργυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Φωτάκης, Μωραΐτης, Σιαλμάς, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Γκίνο, Αδαμόπουλος, Πιτταράς, Τσαφταρίδης, Πολυχρόνης. Εκτός αποστολής λόγω του γνωστού τραυματισμού έμεινε ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης, όπως και οι Ζιώγκας, Σούλης Στ., Δημητρίου, Κωνσταντακόπουλος, Γεωργαντόπουλος. Η αποστολή της Παναχαϊκής με Αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο έχει καταλύσει από χθες το  απόγευμα (19.00) στο ξενοδοχείο “Holiday Inn” της Αθήνας. 
Στην Μεγαλόπολη αγωνίζεται η Ένωση  Ερμιονίδας κόντρα στη τοπική Δόξα. Ο προπονητής της Ερμιονίδας, Θανάσης Στάικος ανακοίνωσε την αποστολή, που  αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές: Πονηρός, Στεφανίδης, Διαμαντής, Τζιέρης, Παναγιώτου, Σαμαράς, Καραλής, Χατζηαποστόλου, Σκεντεράι, Νώτης, Μπούρας, Κιοσσές, Παλαιοπάνος, Σελμανάι, Τριμπόνιας, Σχοινάς, Αποστολίδης, Στεργίου, Τσόφλιος και Κανταρτζής. Εκτός αποστολής τέθηκε ο τιμωρημένος με τέσσερις κίτρινες κάρτες Παπαιωάννου και οι τραυματίες Παιδάκης και Σχοινάς.
Στην Μανωλάδα, λόγω έργων που γίνονται στο γήπεδο του ο ΠΑΟ Βάρδας θα  αντιμετωπίσει σε ένα δύσκολο αγώνα την  Χαλκίδα, την ίδια ώρα στη Πύλο ο τοπικός Τσικλητήρας μάχεται σε ενδιαφέροντα αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας.
Οριακός είναι ο αγώνας του ΑΟ Λουτρακίου , στη Θήβα κόντρα στην τοπική ομάδα. Ο Νίκος Μεσολόγγης  δεν υπολογίζει για τους "ορανιε" στους τραυματίες Αποστολάκη και Βανδώρο καθώς και τον τραυματία Σιώκο. 
Με στόχο την νίκη το Ζευγολατιό υποδέχεται τον Πναργειακό. 
Στην Κάτω Αχαΐα η ουραγός Αχαϊκή αντιμετοπίζει τον Αιολικό , σε αγώνα που αρχίζει στις 13:00. 
Τέλος ρεπό έχει ο Παναρκαδικός .

13η Αγωνιστική  
 Αχαϊκή - Αιολικός  13:00
ΑΟ Ζευγολατιού - Παναργειακός 
 Θήβα ΑΟ - ΠΑΟ Λουτράκι 
Δόξα Μεγαλόπολης - ΑΕ Ερμιονίδας 
 Φωστήρας Αθηνών - Παναχαϊκή   
Παμβουπρασιακός - ΑΟ Χαλκίς 
Τσικλητήρας Πύλου - Αστέρας Αμαλιάδας
Ρεπό ο Παναρκαδικός