Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΒΑΖΕΙ ΒΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ

kostas-karamanlis-jr-karamanlis.jpg
Ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος, με συνέντευξή του στη «Real Νews», βάζει ταφόπλακα στα σενάρια αυτών που ονειρεύονται μία ΝΔ, «ανοιχτή» στους πολιτικούς οπορτουνιστές που έκαναν καριέρα υβρίζοντας τον πρώην Πρωθυπουργό και τη ΝΔ.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ξεκαθαρίζουμε, βέβαια, ότι η Ν.Δ. ούτε θα διασώσει πολιτικά, αλλά ούτε και θα σωθεί η ίδια από κάποιους χτεσινούς υβριστές της.» (http://wp.me/p7nJQ5-Ym).
Και φυσικά δεν μπορεί να φανταστεί κανείς ότι ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος, δεν μιλάει με τον ξάδερφό του… Ο νοών νοείτω!

Ως εκ τούτου η θέση του νεαρού Καραμανλή εκλαμβάνεται ασφαλώς και μήνυμα του πρώην Πρωθυπουργού για κάθε ενδιαφερόμενο. Είτε λέγεται Πρετεντέρης και επιθυμεί να κεφαλαιοποιήσει τον αδιάκοπο πόλεμό του κατά του Καραμανλισμού, είτε λέγονται Βενιζέλος, Χρυσοχοΐδης, Διαμαντοπούλου κ.α. που νιώθουν συγγενείς στο αφήγημα Σαμαρά – Μητσοτάκη, πως η Ελλάδα έζησε όμορφα (μόνο) τη μνημονιακή διετία 2012-14 και πως το Μνημόνιο μας …έσωσε από τον «κακό» Καραμανλή.
Ο πόλεμος λάσπης που δέχθηκε ο Κώστας Καραμανλής το 2004-09 από την παραπάνω παρέα, δεν ξεχνιέται. Όχι μόνο από τον πρώην Πρωθυπουργό, αλλά από τους Έλληνες που παραπλανήθηκαν από ένα πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας και συμφερόντων με σκοπό την άνευ όρων παράδοση στους δανειστές. Οι Έλληνες τώρα όμως γνωρίζουν τι συνέβη!
Νεοδημοκρατικό βέτο λοιπόν, για τους τυχοδιώκτες τύπου Πρετεντέρη, δια στόματος «Κώστα Καραμανλή»!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com