Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Ελεύθερη Πατρίδα. Νέα πατριωτική κίνηση.Ανακοινώνεται ότι από τις 24 Οκτωβρίου 2016 μια νέα πολιτική παράταξη, η Ελεύθερη Πατρίδα, αποτελεί πλέον τμήμα της πολιτικής γεωγραφίας της χώρας.
Στην Ελεύθερη Πατρίδα, μια νέα δύναμη με Ελληνίδες και Έλληνες όλων των ηλικιών και από όλους τους κοινωνικούς χώρους, θα αγωνιστούμε για μια Ελλάδα πραγματικά ελεύθερη από τα σύγχρονα πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και πνευματικά δεσμά, τα οποία της έχουν επιβάλλει οι σύγχρονοι κατακτητές με τους εγχώριους εντολοδόχους τους.
 Έχουμε ως βασικό μας στόχο να επανακτήσουμε την χαμένη εθνική κυριαρχία, την πραγματική δημοκρατία και την αξιοπρέπειά μας!
Θέλουμε μια πατρίδα ελεύθερη!

 Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή


Λίγα λόγια για την Ελεύθερη Πατρίδα

Είμαστε η «Ελεύθερη Πατρίδα» !
Το πολιτικό κίνημα του κάθε σκεπτόμενου Έλληνα που αγαπά την Πατρίδα του και θέλει να ζήσει ελεύθερα - όπως παραδόθηκε από το αίμα των μαρτύρων και των ηρώων της !
Πιστεύοντας στις αναλλοίωτες αξίες του Ελληνισμού και βλέποντας την πατρίδα να χρεοκοπεί οικονομικά, κοινωνικά και κυρίως ηθικά και πνευματικά, να ξεπουλιέται, να αποδυναμώνεται αμυντικά, να απομονώνεται διεθνώς, να απεθνικοποιείται και να αποχριστιανοποιείται, θα αγωνιστούμε για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας στοχεύοντας στην:
 1. Οργάνωση Εθνικής Παιδείας με βάση τις αξίες της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας.
 2. Αναστολή όλων των δυσβάσταχτων φορολογικών και λοιπών μέτρων που φτωχοποιούν και καταδυναστεύουν το λαό μας. Μείωση του χρέους και ρύθμιση αποπληρωμής του με γνώμονα την ανάπτυξη της οικονομίας και την μείωση της ανεργίας.
 3. Παραγωγική ανασυγκρότηση με έμφαση στην πρωτογενή παραγωγή και στην εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου με την παράλληλη ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των Ελληνικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 4. Επένδυση στη νεολαία μας σε όλα τα επίπεδα και στρατηγική επαναφοράς όλων των προσφάτως αναχωρησάντων στο εξωτερικό για εύρεση εργασίας.
 5. Ενεργή συνεργασία με τόν απόδημο Ελληνισμό για την ανασυγκρότηση της χώρας.
 6. Εφαρμογή νεωτεριστικών προτύπων για την σωστή οργάνωση του κράτους και την αποκομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης.
 7. Εξυγίανση των δημόσιων οργανισμών και φορέων παροχής υπηρεσιών με ταυτόχρονη επαναξιολόγηση της ανεξέλεγκτης ιδιωτικοποίησης.
 8. Διάσωση της πολιτικής και κοινωνικής Δημοκρατίας και μετατροπή του Εθνικού Κοινοβουλίου σε χώρο ορθής δημοκρατικής πολιτικής λειτουργίας, αντάξιας της ιστορίας μας.
 9. Προσαγωγή στη δικαιοσύνη και παραδειγματική ποινή όσων συντέλεσαν στην πτώχευση και την ηθική κατάπτωση της χώρας.
 10. Αναδόμηση του χώρου της Δικαιοσύνης, με σκοπό την ανεξαρτησία της και την αποκατάσταση του περί δικαίου αισθήματος του λαού μας.
 11. Λύση του μεταναστευτικού προβλήματος, με γνώμονα την επιβίωση του Γένους μας.
 12. Επίλυση του δημογραφικού προβλήματος και ανάδειξη της οικογένειας σε βασικό κύτταρο της κοινωνίας μας.
 13. Ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ως θεματοφύλακες της εδαφικής ακεραιότητας και της  εσωτερικής ασφάλειας της χώρας.
 14. Χάραξη εθνικής στρατηγικής, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και καταδίκη διεθνώς της Τουρκίας τόσο για το μεταναστευτικό όσο και για την προκλητική και παράνομη στάση της στο Αιγαίο, στη Θράκη και στην Κύπρο.
 15. Δημιουργία ισχυρού πολιτικού, αμυντικού και οικονομικού άξονα Ελλάδας-Κύπρου, για την ειρήνη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη Μεσόγειο.
Καλούμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να αποτάξουν κάθε κομματική ταυτότητα και να αποκηρύξουν τους αυτουργούς όλων των αποτυχημένων πειραμάτων που έγιναν εις βάρος της Πατρίδας μας, που αδυνατούν εξ ορισμού να την σώσουν από τον όλεθρο στον οποίο οι ίδιοι την έφεραν, όσο και αν αλλάζουν πρόσωπα και ανακυκλώνονται μεταξύ τους. Να συστρατευθούν δημοκρατικά μαζί μας στον αγώνα που θα δώσουμε για την παλινόρθωση του κράτους και την αναβίωση της Ρωμιοσύνης.
Προς δόξαν Θεού και Πατρίδος!

Δείτε τις Βασικές Πολιτικές Θέσεις EΔΩ 

Economist E