Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ο συναινετικός ρόλος του Μεϊμαράκη αποκάλυψε την παράγκα Σαμαρά – Πρετεντέρη

samaras-pretenteris-paragka.jpgΠριν από αρκετό καιρό, ο Κώστας Καραμανλής είχε πει πως – μπαίνουμε σε μία εποχή που – το ΦΩΣ θα κερδίσει το σκοτάδι. Δεν αναφερόταν μόνο στις «δολοφονικές» υποθέσεις κατά του ιδίου και κατά της Ελλάδας, που σιγά –σιγά έπαιρναν το δρόμο της δικαιοσύνης, για υποκλοπές, σκάνδαλο ΕΛΣΤΑΤ, κ.α, αλλά και σε εκείνα τα σάπια πολιτικά και δημοσιογραφικά συστήματα που χρόνια τώρα παρασιτούν εις βάρος των Ελλήνων και του δημοσίου συμφέροντος.

Κατά τη χτεσινή επιβλητική και εμβληματική παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Βουλή, μία ακόμη, για το «τοξικό» θέμα του ΕΣΡ, αποκαλύφτηκαν οι μεθοδεύσεις του Αντώνη Σαμαρά και του Γιάννη Πρετεντέρη προκειμένου να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ενότητα της ΝΔ και μόνιμη σύγχυση στην Ελλάδα.
Ο μεν πρώτος Σαμαράς, γνωστό διαλυτικό στοιχείο της χώρας, ένα βήμα πριν την ίδρυση κόμματος με μπροστάρη τον Άδωνι, προσπάθησε με μεθοδεύσεις να βάλει μπουρλότο στη συναίνεση για δημιουργία ΕΣΡ και άρα να κρατά την Ελλάδα πίσω εγκλωβισμένη στο γήπεδο των «νταβατζήδων». Ο δε δεύτερος Πρετεντέρης, γνωστός δάκτυλος Σημίτη και Σαμαρά, λειτουργεί ως ελεγχόμενος κοντυλοφόρος των αφεντικών του. Αναπαράγει και διαστρεβλώνει με ελεγχόμενη λάσπη την επικαιρότητα των παρασκηνίων. Των δικών του παρασκηνίων.
Το πλαίσιο στο οποίο κινούνται Σαμαράς και Πρετεντέρης είναι γνωστό δεκαετίες τώρα. Ζουν μέσα από το διχασμό της κοινωνίας που οι ίδιοι προκαλούν.
> Ειδικά ο Σαμαράς, λίγο προτού φύγει (πάλι) από τη ΝΔ, χτυπά ανελέητα με όποια μέσα διαθέτει και την ηγεσία Μητσοτάκη αλλά και τους Καραμανλή – Μεϊμαράκη για τον υπερκομματικό τους λόγο.
> Ο Πρετεντέρης, έχοντας λάβει την άρνηση Μητσοτάκη για οποιαδήποτε θέση στη ΝΔ, έχει απασφαλίσει και προσπαθεί να αναβιώσει τις ημέρες του Βατοπεδίου και του Ζαχόπουλου, τότε που μέσα από το βούρκο (του), ασκούσε τηλεοπτική εξουσία.
Ο συναινετικός εθνικός ρόλος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη Βουλή, έβγαλε στο ξέφωτο τους ποντικούς της διαπλοκής και αυτούς που συναλλάσσονται με παράκεντρα για την αποσταθεροποίηση της χώρας.
Σαμαράς. Πίσω από κάθε εθνική δολιοφθορά ο Σαμαράς.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com